1995 Kızlar bebegım 4 aylık külotlu corap gıydırıyorum bı yere gıderken evde de arada gıydırıyorum ama daralıyo gıbı gelıyo bana ama guydırmesem bacakları bıraz soguk oluyo sızler gıydırıyo musunuz
mom55454 1995 kilotlu corap kasindiriyo ya hicccc sevmem ben ogluma esofman pantolom altindan tayt giydiriyorum daha kalin ve pamuklu
lanadelmiyav 1995 giydirmeyin. Ebebekte ayağı çoraplı pijamalar var ben onlardan aldım oğluma Dışarı çıkarınca giydiriyorum. Bizleri bile rahatsız ediyor kilotlu çorap😑
Kurtlarkuslaralemi 1995 dışarı çıkarken giydiriyorum külotlu çorap. Eğer külotlu corap o an yoksa çoraplı altlardan giydiriyorum 2 tane pantalon üst üste yani. Güzel bebek tayları da var onlarda ıyi oluyo. Benim oğlum rahat ediyor külotlu çorapla yani biraz büyük alın rahat olur sıkıntı olmaz.
serebro 1995 Külotlu çorap yerine 2 kat alt pijama giydiriyorum disarı çıkarken. Külotlu çorap giyince bana bile daral geliyor çocuğuma bu eziyeti yapamam 🤦🏼♀️
EsilaGizem Ben sürekli giydiriyorum ayakları da bacakları da sıcacık oluyor çok daraldığı zaman üzerine giydirdigim pijamasini çıkarıyorum sadece çorapla duruyor, onlar soğuğa karşı bizim kadar dirayetli değil sonuçta üşümesin minik 😊
mom55454 1995 evet canim inan cok daha iyi. Pamuklu al hem sıcak tutar. Kilotlu coraplarin pamuklusu varmi hic duymadim . Ayaginada corap ve panduf mis gibi sicacik🥰
lanadelmiyav 1995 gün içimde pijama değil de alt üst takım oluyor genelde. Yani ben tercih etmiyorum evin içinde ekstra bir şey giydirmeyi.
Kurtlarkuslaralemi 1995 evet evde tek pijama oluyor. Kaloriferli ev eğer sobalı ev olsaydi tabi tek alt olmaz.
serebro 1995 genelde cıtcıtlı body tek kat alt üst takım çorap panduf giyiyor evin içinde. Ama bebegin küçük ve emekliyor yerde surunuyorsa 2 kat alt giydirebilirsin evin derecesi ile de alakalı.
Medusafer 1995 kızıma elbise giydirmedigim zamanlar dışında asla külotlu çorap giydirmem onu da max 2 3 saat giydiririm hiç sağlıklı ve rahat gelmiyor bana