yeymnmmm0 nişanımdan kalan altın küpem var ihtiyactan dolayi bozdurucam yarin. taşli bişey. ne kadar eder acaba altinda uçtu malum. tabi bozarken degişiyor artik.. tahmini olan varmi
Deletedmom0099 yeymnmmm0 şöyle söyliyim kızıma doğum gününde kelebekli taşlı bi küpe geldi onu 200e bozdurdum 500e top küpe aldım yani 300 lira oynadı. yazın 450 civarıydı altın o zaman
Simay41 yeymnmmm0 gram ayar ve işletmeciliğine göre bozuyorlar ben çok pişman oldum bozdurduğuma bide taşlarını çıkarttım daha çok değeri düştü
Kaderlmc yeymnmmm0 büyük ihtimal 14 ayardır ve taşları çıkarıyorlar bende kolye ucumu bozdurmuştum tartmadan önce taşların hepsini çıkarıp öyle tartıp aldı bir de hurda fiyatına alıyorlar yani ayar fiyatından biraz daha düşüğe
yalnizbirisi yeymnmmm0 malesef küpe çok zarar ediyor 4 ay önce kızıma 300 liraya aldığım taşsız gayet küpe şuan 200 den alıyor yenisini zaten alamam altın uçtu yani küpe çok kar etmez ama ihtiyacınız varsa o başka
Noname21 yeymnmmm0 bem bir küpe almıştım seneler önce. Hediye 700 TL vermiştim zamanında altin. Ertesi gün iade etmeye gittiğimde bayağı dusurduler fiyatı Bilemiyorum o yuzden
BeniSahteSevme yeymnmmm0 taşlı falan sa işçilik de çoktur canım muhtemel cok tutmaz yani ama tabi nasıl bişey bilemiyorum
sokomel yeymnmmm0 kuyumcuda bozdurmayın. böyle şeyleri kamu bankalarının altın günü oluyor o zamanlarda şubeden bozdurup hesabınıza gram altın değerinde yatırtın daha avantajlı.
Beyza_momss yeymnmmm0 2 hafta falan önce kardeşime altın kolyemi vermistim hurda niyetine kopmuştu devamlı kopuyo al sat şunu diye 450 lira falan vermişlerdi