Angel00 Kmab alerji uzmanı kaka tahlili yapıp öyküyü mü dinliyor hani ne yedin ne zaman oldu gibi senden bilgiler mi alıyor
Kmab Angel00 bizde test yaptı ama şimdiki aklım olsa yaptırmazdım. Bu şekilde bağırsak tepkili(kakada mukus ve kan) alerjide testte çıkmazmış, negatif çıktı sonuçlarımız da zaten. O yğzden de deneyerek kestik gıdaları
Tugce Kmab bakliyat çok dokunuyor mu? Benim yasaklı listemde var ama bir cesaret denemek istiyorum. Kakada kan arada geliyor korkuyorum da
Kmab Tugce kuru fasulye gaz yaptı o yüzden onu bi daha tüketmedim. Ama nohut barbunya sarı mercimek tüketiyorum onlar rahatsız etmedi çok şükür
Angel00 Kmab doktor eşliğindemi kestiniz alerji yapan yiyecekleri bir kaç gün acaba sizin diyetinizden uygulasam takıp etsem mi bilemedim şu dönemde götürmek de istemiyorum hastaneye
Kmab Angel00 götürün mutlaka.çünkü her hastaya farklı diyet verir doktor. Belki sizin sadece süt ve süt ürünleridir. Boşuma diğer gıdaları tüketmemezlik yapmayın. Sütünüz etkilenmesin
Angel00 Kmab peki hep mi mukuslu kaka yapıyordu bebeginiz kızım bazen normal pütürlü kaka yapıyor bazen mukuslu sulu kan oluyor kakasında alerji olsa hep mukuslu yapmaz mı kakasını