Merhaba kızlar geçen gün bir post açmıştım işyerimizde covid çıktı 1 kişide diye dün 1 kişi daha fenalaştı oda pozitif çıkınca ben çok korkmaya başladım işyeri grubundan yazıyorum akşam ben şimdi test vermeye gidiyorum falan diye en yakın arkadaşım var aynı yerde çalışıyoruz kız bir tuhaf ama sen çok kuruntu yaptın senin birşeyin yok boşuna gidip test veriyorsun diye ben şuan annemlerde kalıyorum annem şeker hastası babam kalp hastası benim kafamda sorun vae hidrosefalı rahatsızlığım var virüs kapsam zaten direk etkileniyorum rahatsız oldugum icin kız sabah bana diyor senin psikolojin bozuk sen psiyatriye git öyle bi gıcık oldum ki kendisine bu ne rahatlık yani bide 9 aylık bebeğim var.. Sonra oturduk küçük bir toplantı yaptık biri diyor müşteriye söyleyelim biri diyor söylemeyelim öyle çalışalım bu çok acımasızca degilmi sizce de yani buraya çocuklar bile geliyor neden bile bile bir başkasına virüs bulaştıralım ? En yakin arkadaşım olan kişi 1 kişi pozitif çıktığında oda ertesi gün işe gelmedi rahatsızlandı test verdi negatif çıktı dahada test yaptırmam diyor 4 gün bekledik 4 gün sonra diğer arkadaşımız rahatsızlandı bunu anlamıyor kendisi .. Benim testimde negatif çok şükür patronum gelmiş diyor rahatladın mi evet dedim içim rahat bence diğerleride yaptırmalı onlar çok rahat dedi enteresan dedim böm böm suratıma bakıyor ne bekliyorki anlamadım