[silindi] Kixlar oğlum 20 aylik oturma odasında ona bir oyun alanı yapmak istiyorum salincak ve yer mati almak istiyorum. Bebeğimin kendine ait odasi yok şimdilik böyle birsey düşündüm sizin oyun alanlarinizin resmi varsa atarmisinjz bana da fikir olur
PelinByrktr [silindi] ben unigo nun oyun matını aldım şu an salonun tam ortasında duruyor 😃 baya büyük, odasını yapınca halı olarak kullanıcam. Şiddetle tavsiye ederim unigo yu. Pahalı evet ama bence kesinlikle muadili yok
Deletedmom0099 [silindi] bu ilk taşındığımdaki haliydi, şuan oyuncak dolabının önünde tavandan salıncak asılı ve oyun matları da var boş kısımlarda
serebro [silindi] oğlum 20 aylik kendine ait odası yok ev onun bizde bulduğumuz yere oturuyoruz 😅 Etkinlik masasi alabilirsiniz benimki kitap kalem boya isini seviyor. Oyuncak dolabı olabilir yani geçici oldugu için nasıl birsey düşündünüz bilemedim ama odanın boş bir köşesine yer mati serip oyuncaklarını düzenli bir şekilde dizebilir yeriniz varsa bir kaydırak da olabilir.
[silindi] Kahvegerek aynen geçici istiyorum en azından bu kışı çıkarana kadar çünkü çok sıkılıyor evde boş odam var ama soğuk Malum yanımda gözümün önünde olsun istiyorum
Kahvegerek [silindi] ayıracağınız alanın büyüklüğü nedir? Masa ve sandalyeniz yoksa ilk iş onu almak olabilir boyama etkinleri için yer minderi dikebilir veya diktirebilirsiniz kitap okuma beraber oynama gibi şimdi oturduğumuz odada belirli bi oyun alanı yok odası olmasına rağmen tüm ev onun oyun alanı oyuncaklarını her yere taşıyor 20 aylık sizinki de öyle olacaktır. Odasından oyuncakları getiriyor oynuyoruz akşam yatınca toplayıp yerlerine yerleştiriyorum. O yüzden size odası hariç belirli bi oyun fotoğrafı atamıcam
[silindi] Deletedmom0099 cok güzel olmuş oda değilde oturma odasınjn bir kısmını oğlum için oyun alanı yapmak istiyorum bu arada matlari nerden aldınız. Cok güzel odasi gule gule büyüsün yavrucak 💜
Deletedmom0099 [silindi] tesekkür ederim e bebekten almıstım çokta güzel kalınlıgı falan ama şimdi koltuk aldık fazla gelicek matlar satıcam bende ama soğuk almaması için harikalar gerçekten
Deletedmom0099 [silindi] sizin için uygunsa olabilir tabi bende burada satışa koymayı düşünüyordum. istanbul pendikteyim ana kargoyla da gönderebilirim
[silindi] Deletedmom0099 daha önce birisinden hic almadım burdan kargo falan nasil olur bilmiyorum fotoğrafını ve ne kadara vermek istediğinizi öğrenebilirmiyim bende Ankara da oturuyorum