Hirabebek efelettin bizimkinin önce burnu tıkandı sonra o gece ateşi çıktı. Sabah ateşi devam etti öksürük ,burun akıntısı devam etti. Hastanede anlaşıldı rvs olduğu 😥
efelettin birmelekannesi2 inşallah canım 3 gündür geçmeyen burun tıkanıklığı var çektiriyorum ama yine oluyor.
efelettin Hirabebek bizde ateş öksürük hiç olmadı ama hala tıkanık burnu temizlemekten bıktı oda. Yarın doktora götüreceğim bakalım
Prettywoman91 efelettin hırıltı oluyor nefes alırken. Ateş hiç olmadı bizde de öksürük olabiliyor oda yoktu. Nefes alırken hırıltı baş şüphe. Erkenden götürün ciğere inmeden çok daha kolay geçiyor geçmiş olsun
Prettywoman91 efelettin inşallah her burun tıkanıklığını ona yormamak lazım. Sürüntü test alıyorlar. Eğer şüpheleniyorum diyosanız doktora eve hasta çocuk geldi rsv olabilir mi diye söyleyin her doktorun aklına gelmiyor maalesef
efelettin Prettywoman91 doktorumuz çok pimpirik biri burun tıkanıklığının ilkinci günü yazdım. Öksürük olursa kesinlikle görmem lazım demişti ama geçmeyince gitmek şart oldu