Ozge00 Ya kızlar oğlum 2 alt 2 üst dişlerini sürekli birbirine sürtüp gıcırtıyo kıracak diye korkuyorum başına gelen varmı
Zeliha27mira Ozge00 Kızım da bi ara yapıyordu en nefret ettiğim ses o deliriyodum resmen bırakıyolar zamanla
Momkids Ozge00 19 aylık bizimki de bu bir kaç gündür yapıyo tepki vermemeye çalışıyorum bırakır muhtemelen
ZeynebinAnnesi55 Ozge00 benim kızımda bi ara yapıyordu sonra bıraktı sizinkide bırakır merak etmeyin dikkatini başka yöne çekin çünkü yapma dedikçe daha çok yapıyolar😊
Bgs Ozge00 benim oğlumda yapıyor normal galiba ağzında bilmediği bir şeyler var bence onları keşfetmeye çalışıyor 🤣
Ayseee27 Ozge00 benim kızım 19 aylık 15 aylıkken çıktı ilk dişler o zamanda beri yapıyor sanırım ilk dişinin yan kısmını bir cm falan öyle yaparak kırdı tahminen
Angel_45 Ah en büyük derdim resmen dışını yiyiyo çocuk haytta en tiksindigim ses diş ağız saplatma sesidir çocuk öyle bı dış gicirdatiyor ve sinir hoplatıyor ki inşallah çabucak geçer bı kaç aydır yapiyor uyanıkken 18 aylik
marimon Ozge00 bir anne bebek dergisinde okumuştum bağırsak paraziti olan bebeklerde diş gıcırdatma oluyormuş bebeğim 2 haftadır dişlerini çok gıcırdatıyor ve geceleri uyumuyor o yüzden bu hafta doktora götürüp muayene ettireceğim