Aycanmbenim Nilarasu sabah ilk uyandığında 5 damla canım emzirmeden önce verip bi 10-15 dk da oyalanıp emzirme şeklinde önermişti doktorumuz
birmelekannesiiio Nilarasu günde 5 damla bir kere veriliyor, gaz için tek basına bir çözüm değil ama bağırsak düzenleme konusunda mükemmel bir damla kızım ilk doğduğunda kaka yapamıyordu bu Damla’yla tek basına yapmaya başladı ama gaza hiç iyi gelmedi
papatyaannee Nilarasu ben akşam veriyorum ama tek bunu kullanmıyorum samp simplex var birlikte onuda kullanıyorum mükemmel işe yaradı gazdan eser yok
Nilarasu Aycanmbenim kizimin gaz sancisi gece uykusunda cogaliyo acaba gece mi versem ben fark eder mi🙄
MrvUras Nilarasu Benim oğlumun gaz sancıları gece 3 buçukta başlardı. Saatini ona göre verirdim biogaianın. Siz ilacı sabah vermeye başlayın, kaka saati aşağı yukarı hergün aynı oluyor. Eğer geceye falan denk gelirse ilacın saatini değişrsiniz
Nilarasu birmelekannesiiio benim kizim 10 aulik yenidogam donekinde hic gaz sorunumuz olmadi. Ara ara kabizlik ve gece uykuda gelen gaz sorunu yaisyoruz su an. Sezeruan bebegi o yuzden sanirim probiyotik eksikligi var. Bi sure bunu denicem o yuzden. Bakalim cozum olur insallah
Aycanmbenim Nilarasu günde 5 damladan fazlası işe yaramaz yanına başka bir gaz damladı ekleyebilirsin bizimde çoktu gaz akşamları da nurrse harveys kullandık çok faydasını gördük ama bi kaç güne etkiliyor
papatyaannee SEDANURRRR faydasını görüyorsunuzdur mutlaka diye düşünüyorum bize çok fayda sağladı çünkü
Kuzumms Nilarasu benim kızımda sezeryan ile doğdu mamayla besleniyor kabız oluyor hep bunun için mi acaba biogaia da kullanıyorum başka bir şey kullanmama gerek var mı acaba
Nilarasu Kuzumms mamada kabiz yapiyor olabilir biogaia kullaniyosaniz baska bi seye gerek yok bence duzenli kullanin yeterli duzene girecektir henuz kucukse
SEDANURRRR papatyaannee tabii ki görüyorum önceden alttan bile gazını masaj yaparak çıkartırırdım şimdi kendi pıt pıt yapıyor ☺️