Esraa35 merhaba , kızımın bugün 9 ay aşısı vardı sağlık ocağında muayene oldu bıngıldağı açık baya dendi sizde böyle bişey olup doktora gittiniz mi?
sademinannesi Esraa35 bize doktorumuz artık kış geldi 2 puf ver dedi ben öyle veriyorum d vitaminini isterseniz bi doktorunuza danışın
Esraa35 pogacayanakli_aylamm evet d vitamin eksikliği varmış düzenli kullanıyorduk ama az veriyomuşuz
Esraa35 pogacayanakli_aylamm kaşıkla ağzını açmadığı için fıs olarak 3 fıs veriyordum artık kilosuna göre kaşıkla vericem zorla
Esraa35 pogacayanakli_aylamm pardon d vitamini 1 fıs 3 damla demir kiloya göre demir damlasını veremiyorum
Esraa35 pogacayanakli_aylamm benimde kafam karıştı nasıl d vitamini 3 damla veya 1 fıs a tekabül ediyor bu şekild verilmiyo mu ?
pogacayanakli_aylamm Esraa35 d vitamini 3 damla demir vitaminide kilosuna gore verilmeli 8 kilo ise 8 damla
pogacayanakli_aylamm Esraa35 asla fazla vermeyin 3 damla verilmesi gerekse 3 damla verilmeli d vitamini iceren besinler verin. ben hep damla seklinde kullandim icin fis sekilde ne kafar oluyor bilmiyorum o yuzden bunun icinsw bi post acip sorun isterseniz.