Eeco 3 . Doz tamam kızlar başka kimler oldu?? bilelim de olmak isteyen arkadaşlara cesaret verelim malum yeni varyantımız var nur topu gibi o yüzden hiç düşünmeden gittim oldum biz iyi olalım ki bebitolarımızda iyi olsun 🌺💞
Deletedmom27337 Eeco cumartesi eşim oldu onun ağır geçtiği için bn birkaç gün bekleyim o zmn dedim. Yarın yada çarşambada ben olurum.
birmelekannesiiio Biz aşı olmadık bu zamana kadar koronada atlatmadık veya geçirdik haberimiz yok.. Korkuyoruz aşı için endişeliyiz randevu aldım olmaya bile gidemedim cesaretim yok neden böyle onuda bilmiyorum
pandemibebegi birmelekannesiiio Bende tek oldum. Ama içimde hep bir korku var ileride pişman olacağım hissi gibi değisik birşey.
Deletedmom27337 birmelekannesiiio annemde olmadı aşıya karşı. Hastanede temizlik görevlisi. Şimdiye kadar olsam olurdum dedi ve sonuç 2 hafta önce koronaya yakalandı. Evde tek annem aşısızdı. Kardeşlerim ve babam aşılıydı. Onlarda şükür bişey yok. Annem çektiği ağrılardan sonra bin pişman oldu. Koronayı atlatmasına rağmen hasarları devam ediyor. Ogün bugündür böbrek ağrıları çekiyor. Tat koku zaten yok. Süresi dolunca aşı olcak kendi isteğiyle :) umarım sizde yakalanmazsınız ama bir sürü kişi oldu olmanızı tavsiye ederim :)
birfincantuzruhu Eeco ben 2. dozu ekimde oldum. Bana hatırlatma dozu için 6 ay sonra gel dediler 🤷♀️
Eeco birfincantuzruhu bende öyle biliyordum ama şimdi en az 3 ay geçtikten sonra olabilirsiniz diyorlar sanıyorum yeni varyant çok artınca kısaltma kararı alındı okuduklarımda o yönde söylüyor
Deletedmom27337 birfincantuzruhu 3 aya düştü. Bnmde 1 şubatta açılcaktı hatırlatma dozum ama şuan açık.
1adetkub Eeco ben ikinci dozda çok kötü oldum 3 gün yattım üçüncü doz beni çok korkutuyor sizde yan etkisi oldu mu aşılarda
Eeco 1adetkub hayır suana kadar kol ağrısı dışında bir yan etkiyle karşılaşmadım tabi haklısın ağır gecirince bir gözü korkabilir insanın
Defne42 Eeco ben ilk dozdan sonra çok ağır ateşli hastalık geçirdim 10 gün sürdü yataktan kalkamadım covid gibi biseydi gözüm korktu burda kimsem de yok bebekle tekim o yüzden ikinciyi olmaya bile cesaret edemedim