BukDef Merhaba günaydınlar güzel anneler🌸 Bebeğim 6 buçuk aylık bütün tadımları yaptık. Aptamil kaşık mama vermeyi düşünüyorum bazı ara öğünlerde sizce vermelimiyim? Yediren var mı bundan?
esraeerdogann BukDef kendiniz yapabilirsiniz kavanoz maması hazır vermektense aiz daha iyi bilirsiniz tabiki benimki öneri☺️
birmelekannesiiio BukDef ay hiç alma çok kötü tadı ben kızıma denemek için aldım çocuk hepsini çıkardı hiç mama gibi değil değişik bişey
birmelekannesiiio BukDef ben kaşık mama olarak arı mama kullanıyorum arada yapıyorum ama sürekli değil
esraeerdogann BukDef elma armut havuç balkabağını suda haşlıyorum içine de 1 yemek kaşığı irmik koyuyorum bazen un ile yapıyorum belki denemek istersiniz gece yatmadan önce veriyorum bazen gün içinde de veriyorum ara öğün olarak ☺️
BukDef Banu- patates havuç kabak kırmızı kapya biber bal kabağı elma armut yoğurt her birini 3 gün denedim canım alerji falan var mı diye, sebzelerin içine zeytinyağı koydum kabız hiç yaşamadı. Denediklerimi bazılarıyla karıştırdım farklı tat olsun sıkılmasın diye. Blendırla geçirdim yiyordu ama çatalda ezdim öğürdü bazen kustu ama vazgeçmedim yine ezerek vermeye çalışıyorum çiğnemeyi öğrensin diye her gıdadan sonrada su verdim 🌸
BukDef Banu- valla bende acemiyim günde bir kez verdim hep ama çokta yemedi Allah yardımcımız olsun🙏🏻🌸
birmelekannesiiio BukDef mama alamayan aileler ne yapacak Allahım sen yardım et masum bebeklerin suçu ne bunları düşündükçe sinir oluyorum bende ek gıdaya geçtim diye şuan mama hemen bitmiyor ek gıda almadan önce 5 gün yetiyordu en büyüğü..
BukDef birmelekannesiiio aynen canım ya rabbim yardımcıları olsun onlarında ne olacak böyle çok kötüye gidiyor iyice😕 ek gıdada günde kaç kez veriyorsunuz günde bir kez verdim ben fazla yemek istemiyor haliyle mamayı daha çok tüketiyor
birmelekannesiiio BukDef Benim kızım 8 aylık sabah Kahvaltı veriyorum acıktığı zaman mama öğlen çorba acıkınca tekrar mama ara öğünlerde meyve püresi yoğurt veriyorum akşam yemeğinde de bizimle oturuyor masada ne yemek varsa yediriyorum yatmadan öncede arı mama veriyorum kaşık maması. Ek gıda yönünden şanslıyım hiç reddetmedi sevmediği bişey için zorlamayın tiksinmesine sebep olur sonra tekrar deneyin yemiyor diye ek gıdayı bırakmayın