Olric11 Açıkcası bıraz önce oğlumun sayfasında gördüm bir yaş diş hekimi kontrolu diye. Gidenler varmı ? 8 dişimiz var her gün parmak fırçasıyla fırçalıyoruz. Doktor kontrolunda ilaç takviyesi felan mı veriliyor? Bende götüreyim yavrumu
Alpingo Olric11 bizim sürekki kontrol eden doktorumuz var 1 yaşta kalp ultrasonu(her bebekten istiyor) ve göz kontrolu istedi
BarlasMomm Olric11 oglum bir yasina girecek 8 disi var gecen gun kendim icin disciye gittigimde goturdum onuda doktor bakti sıkıntı yok geldikce getir yaninda bakarim dedi
tenceretavakuskana Olric11 sadece bakmıstı bızım doktorumuz sorun yoktu herhangı bı curuk vs varsa dıye kontrol edıyolar veya bı sorun yanı rahatlkla goturun hem dıscıden korkmaz ılerde 🤭😂sadece aa yapcak bakcak doktor
Alpingo Linamommg bizim doktorunuz genel muayanesini yapınca,kalp ultrasonu ve göz kontrolu yaptırtmıştı
Zuzuuu BarlasMomm 7 yaş altı diş hekimi farklı oluyor normal diş hekimleri değil araştırıp öyle götürün
BarlasMomm Zuzuuu biliyorum tabiki de doktorum cocuk dis hekimi zaten kucukken ona gittigim icin surekli ilersinde de devam ettim o yuzden yanimda goturdum zaten
Olric11 tenceretavakuskana annesi çok korkuyor 🙊 çoçuk diş hekimleri daha naif olur her halde korkmaz 🥰
tenceretavakuskana Olric11 balon falan verıyolar 😂🤭sız yanınızda yınede bı kucuk balon falan alın kontrol guzel gecer zaten veırrsınız gonlu olsun dıye cok cesursun falan dıye konusun motıve edın dıscı korkusu cıdden kucuk yasta asılması gereken bısey
Olric11 tenceretavakuskana uzayan kolik oğlum genel hali mutsuz evimizde doğum gününden kalan 100 tane balon vardı hepsini çocuklara dağıtdık hadi hayırlısı bakalım yarın gidicez Allahım kolay gelsin