birkizbirerkekannesii kızlar yeni doğan bebeğine bu bezden kullanan varmı kalıbı nasıl acaba göbek bağı oyuntusu varmı
Irmakprensesinannesi birkizbirerkekannesii yeni dogan bebeğe ben den sana tavsiye bize yeni dogan da kızım kuvezde erken doğumdan o zmn ya sleepy yada prima alın başka bez kullanmayın demişti yeni dogan bebeklerin ciltleri çok hassas pahalı olsada evladınız için alın ben 2 bez dışında hala kullanmiyrm 15 gün sonra 5 ayimiz bitecek hiç degsitrmedim🙏🙏
etipuf birkizbirerkekannesii ben ilk7 ay sadece prime premium care kullandım sonra tavsiyeyle bebem natural aldım memnunum bi sıkıntı yok kalıpları primayla aynı.
birkizbirerkekannesii Irmakprensesinannesi benim bi kızım daha var ama oda bezleniyo mümkün değil yetiştiremem. kızımda bebem natural kullamıyorum herşey pişim yaptı bitek o iyi geldi diğer bütün bezler pişik yaptı ama yeni doğanın kalıbını merak ettim
Irmakprensesinannesi birkizbirerkekannesii him masallah hiç kullanmadım o yüzden kalıplarını bilmiyorum açıkçası ama sleepy o kdr uçuk deil aslında ben ebebk ten 169 tanesini 124 TL aldım geçen hafta
birkizbirerkekannesii Irmakprensesinannesi ben kızım ilk doğunca slepy kullandım hep sızdırıyodu bidada almam
birkizbirerkekannesii etipuf yeni doğanı biraz fazla olandan alsam çabuk küçülürmü acaba. burda marketlerde yok sadece trendyolda var. kargo süresi falan madur olmak istemiyorum kalıpları biraz darya napsam bilemedim
Irmakprensesinannesi birkizbirerkekannesii bilmiyrm ama bebeğinin kilosu önemli kucuk te gelebilir 2 hafta sonra hemen ben bir yenidogan bir de bir numara büyük al bnce
etipuf birkizbirerkekannesii bebeğiniz kaç kg doğcak o çok önemli benim bebeğim zayıfta 1 numarayı uzun süre kullandık ame çok insan kısa süre kullanıyo
birkizbirerkekannesii Irmakprensesinannesi söylemiyoki doktor kilosunu boyunu 😤 öyle yapıyım o zaman senin dediğin gibi çok teşekkür ederim canım
birkizbirerkekannesii etipuf bide ilk zamanlar çok kaka çiş yapıyolar 🤷♀️ fazla olandan almıyım o zaman 1 numarayla 2 numara alıyım