feratlarkupeklergiremez Kalpsizim33 3 ay ertelemeli kredi çek çektiğin parayı dolar yap 3 ay sonra krediyi kapat 600-700 lira fazla alırlar olur ama kârın büyük olur şimdi çekersen nisanda ödersin ing veriyor ben bu şekilde 1 yıldır çok iyi para kazandım
3_bebeli_ana Kalpsizim33 sonumuz hayır olsun diyecek hiç birseyim yok artık..çok yazık ülkem ne hale geldi
Kalpsizim33 Mys01-01 psikolojimiz bozuldu ya Trakya ve Artvin de vaka artışı gözlenmiş alışveriş için Türkiye’ye gelenlerden olmuş ne oluyor böyle
Kalpsizim33 Caglarass cumartesi 4 poşet büyük boy alışverişe 1800 TL verdik yanında bez 5.2 adet su 🥺🥺
Mys01-01 Kalpsizim33 evet Ya hele sınıra yakın yerlerde evler fiyatlar artmış vallahı zengin olup eurosu olan daha zengin oldu olan bizim gibi halka oldu elimizde getır trendyol vs yag tuz şeker uygunu kovalar olduk
Caglarass Kalpsizim33 Paramız hiç oldu. Daha doların tam etkisini görmüyoruz Allah’tan. Bide görsek halimiz ne olacak hiç bilmiyorum 😒
Kalpsizim33 Caglarass ben otel de çalışırken yabancı para birimi ruble alırdık alışveriş karşılığı ve Euro dolar TL bazında değersiz bir para idi şuan biz o duruma geldik
feratlarkupeklergiremez Balimkizim sabah düşer 9 gibi sonra yükselmeye devam eder Cuma’ya kadar cuma piyasa kapanırken düşer Pazartesi 9’a kadar yine biraz düşer sonra hooop bir daha yükselir ben bu şekilde devamlı altın dolar Euro alıyorum takip ediyorum
Balimkizim Allahim, ah benim acaleci kocam, gitti cuma günü 930dan bozdu, kafayi yiyecm. 25bin zarardayız. Düşer diye umut etmek istorum, Ölecem
Linaekin Balimkizim bu saatten sonra düşmez yerinde sayar ama kesinlikle düşmez yılbaşından sonra artar da artar
ogrtmnannee feratlarkupeklergiremez öyle bir şey mi var her bankada var mı yeni duydum ertelemeliyi şartları neler acaba
hurremsultann feratlarkupeklergiremez şuan bu çok riskli olmaz mı birden düşerse ateşle oynuyorsun sankim 😄
feratlarkupeklergiremez ogrtmnannee şartı yok canım başvuruyorsun limitini söylüyorlar gidip çekiyorsun İng bankta var ben çektim 2 buçuk ay önce 75 bin 25 bini dolar, 25 bini Euro, 25 bini de altın aldım 600 masraf kesiyorlar sadece cuma günleri kârlarını bozduruyorum ana parayı içerde bırakıyorum ödeme günü gelince krediyi komple kapatıcam ya da taksitleri dövizin kendi kârından ödemeye devam edicem. Zaten 2,5-3 ayda yüksek kâr elde ettim 25 bin liralık dolardan haftada 5 bin lira kârım oluyor
NurY 3_bebeli_ana Eşimin maaşı asgari ücretin altında kaldı ve öğretmen 😓😓 gecinemiyoruz yaa deli olcaz düşünmekten