Radife Merhaba güzel anneler. Bebeğim 35 haftalık doğdu. Kolik olduğu için kendini sürekli sıkıyor suan 2,5 aylık ve kendini sıktığı için göbeği baya çıktı.Doktor fıtık olduğunu söyledi normal dedi bu durumu yaşayan var mı biz biraz endişeliyiz 😔
Mavis34 Radife benim.bebegimde 2 aylık şuan 36 haftalık dogmustu. Kolik bebek galiba hep ağlama krizleri var 1 aylıkken oldu göbek fıtığı. Aşırı sis göbeği beni korkutuyor doktorumuz genelde büyürken kendinden geçer bunlar eğer bastırınca içeri çökmezse ameliyat olur dedi
Kutayy Benimde oğlum 2.5 aylık kolik aynı şekilde ıkınmaktan fıtık oldu 2 doktor 1 tane de cerraha gösterdim çok kötü olmadığını takip edilmesi gerektiğini söylediler çok aşırı şişme morarma olursa ameliyat onun dışında 2 yaşına kadar kendi geçebilirmiş
Arasannesi- @Radife benim oğlumun da göbeği baya baya vardı. Her emzirmeden önce parmağımla içine ittiriyordum giriyorsa emzirmeye devam girmiyorsa dolanmıştır diye doktor bana getirin demişti. Şükür ki öyle bisey olması hep içine girdi. Ben dışarıdan müdahale etmedim. Herkes etmemi söyledi işte para korse vs gibi doktor yapmayın öyle daha kötü olur bu geçecek dedi. 8 mm yada 11 mm di bizim. Öyle de oldu 4 aylıkken hepsi geçmişti. Eşimin kuzeni korse taktı o da bizimle bir 7 ay 26 günlük onun geçmedi daha.
DurununAnnesiiii Benim bebegimde 3 aylık Kızımın göbegi dışında geçen aykı rutin kontrolde dedi doktor göbeginde fıtık var diye eliyle bastırdı içine gidenden korkma 2 yaşına kadar geçer dedi geçmezse ameliyat ama ben geçmeyenini görmedim dedi
Radife Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Birazda olsa rahatladım. Bebeğimi öyle görünce çok korkuyorum bişey olacak diye çevredekiler sürekli korkutuyor. Müdahale etmem gerektiği söylüyorlar sürekli