Lulemom Aya kadar mükemmel düzenli olan uykular birden tepe taklak oldu. Çıldırmak üzereyim 4 aylık oldu. Son bi kaç gündür gece 3 de uyanıyor sabah 6-7 ye kadar uyumuyor. Gündüz 1.5 saat sonra uykusu gelip ağlayan bebe gece 3-4 saat uyumuyor. Çıldırıcam ya, sinirlerime hakim olamıyorum. Dişlermi sıkar oldum. Gündüz zaten yarım saat uyursa öpüp başıma koyuyorum. Ne oldu anlamıyorum. Uyku saatlerini uyku sinyallerini çok iyi takip ediyorum. Gündüz çok uğraşmam uyusun diye koyarım 2 dk sonra uyur. Ama en fazla taş çatlasın 40 dk. Devam ettirmeye çalışırım yok uyumaz. Gece uykusu iyi en azından diyordum. Bi kaç gündğr de bu uyanmalar çıktı başıma. 🤦🏼♀️
Milena11 Lulemom gece bende aynı postu açtım bu gece 4 ay 20 günlük bebeğim hiç uyku problemi yaşamadık 2 gündür uyuyor ağlayarak uyanıyor sonra sürekli tilki uykusu saat 3 buçukta uyudum yarım yamalak 6 buçukta kalktım şimdi bu halde işe gitçem bide çok çabuk bitsin şu atak
Asdfffa Lulemom benim bebeğimde 4aylık hergün 9da uyuyan çocuk geç yatmasına rağmen 05.00de kalktı uyku falan yok
Lavininannesi33 Lulemom 4 ay 18 günlük kızım var çok güzel bir uyku düzeni vardı,ama son günlerde değil uyumak gece 12 de 1 de uyursa şükrediyorum, şuan da ayaktayız🤦
Cali Ay atagi diyorlar 4gundur ayni sekildeydim, bebek arabasini eve cikardim o biraz rahatlatti beni fikir olsun sizede