Mevacanimkizim Birdunyabircennetannesi Ben bir kere gördüm ama 11 de uyudu 1 de kalkti sabah 9 da tekrar uyudu ben direttim geç uyusun diye ama olduğu yerde sızdı kaldı 14 buçuk ayın 1 günü öyle oldu gerisi sabah 6-7 de uyuyor günde 1 defa 4-5 gibi uyuyor dahada yok yani nasıl dayanıyor anlamıyorum sürekli de yerlerde geziyo şuanda karşımda bana bakiyo delircem 😁
Mevacanimkizim Birdunyabircennetannesi kaç saat oldu saymadim akşam üstü 4-5 gibi yarım saatlik bir uykuyla duruyor valla
Birdunyabircennetannesi Mevacanimkizim Yok artık 😱 Nasıl bu kadar dayanabiliyorlar bizimkide 5 saattir uyanık
Birdunyabircennetannesi Mircan Bayılcam 5 saattir uyumuyor babası aldı şimdi salona kaçtım uyutmaya çalışıyor bas bas bağırıyor ne bu ben anlamıyorum ne yani 🤦🏻♀️ Artık cinnet geçireceğiz az önce çok sakin bir adamı bile delirtti
Mircan Birdunyabircennetannesi 6 saat olmak üzere ve hala lalkicam diye debeleniyor sallıyorum şuan ama uyumaya hiç niyeti yok dün 8 de uyudu bugün kaçta uyur Allah bilir öyle yoruldum öyle tükendim ki sinirden sürekli dişlerimi sıkıyorum dua et yine babası geldi aldı benim eşim uyuyor işin kötüsü kızım asla onda uyumaz ben uyutana kadar terliyorum
Birdunyabircennetannesi Mircan Uyutmuyor ki etini sıkmışcasına bağırıyor. Adam bide işe gidecek motor kullanacak içim rahat etmiyor ki hiçbir şekilde artık ne yapacağız şaşırdık 🤦🏻♀️
biradamavisi Birdunyabircennetannesi saat 1 den bu yana yarım saatte 15 dk da bir uyanıyor. Uykusuzluktan ağlıyorum başım çatlıyor dün gecede böyle yaptı şuan uyutmadım artıkkollarımda derman kalmadı kendi kendine söyleniyor. Bende dişlerimi sıkıyorum bağırmak geliyor artık içimden öyle yorgun ve sinirliyim ki.
Anne1212 Birdunyabircennetannesi aynen canım yemek yiyemeyince sütte gelmiyor ama insan bu devirde kimseyede bırakamıyor Rabbim can sağlığı versin gerisi önemli değil belli bir süre sonra alışıyor zaten insan mecburen