Masallllimmm İyi geceler güzel annelerimm 5 günlük bebisim var gündüz uyuyor gece uyku nedir bilmiyor ciyak ciyak bagiriyor memede susuyor altı temiz gazı çıkıyor karnı tok ama uyumuyor 😔 var mı önerisi olan
Koca_bebek Masallllimmm gündüz çok uyuduğunda gece yatmıyor benim bebişlerde öyle idi hayırlı olsun bu arada
Hulyaaa Masallllimmm Xok normal. Gece gündüz ayrımı yapamıyor daha annesi. Haline sukret benimki 2 aylık daha uyumamış düşün
Birdunyabircennetannesi Masallllimmm 6 buçuk aydır uyumuyoruz kelin ilacı olsa başına sürer çözüm bulursan söyle canım 🤦🏻♀️
gmzlgzl Masallllimmm gnydn cnm bnm bbgmde böyleydi makatı çatlkmş kaka yapabliypr mu vucudunu incele blki bir sorunu vrdr
tugbao Hulyaaa 50 gunluguz. 12de uyandik. o zamandan bu zamana 10ar 15er dklik uykular haricinde sadece bi saat uyudu. Bas agrisindan gebercem 😭
Mom4565 Masallllimmm 5 günlük bebeği uyutmamak için hiç birşey yapamazsın tabiki uyuycak ayrıca gündüz uykusu gece uykusunu asla etkilez
Yumut Masallllimmm benimde ilk zamanlarım memede geçti kucağıöda uyudu 3 ay oldu hala gündüzleri kucağımda bazı bebekler böyleymiş ilgiye daha muhtaç güven istiyor o şuan memenden güven alıyor ☺️ Ben emzik veriyordum memede allah korusun uyursam diye