Ebrukntr Hanımlar bir şey merak ediyorum aşı olduğu ay hamile kaldığını öğrenen oldu mu ilk 3 ay düşüğe sebep oluyor vs duymuştum var mı bilginiz
Sakine38 Ebrukntr benim oldu diş gebelik geçirdim kan değerim yükseldi ama kese yoktu çok sıkıntı yaşadım
kenankaan Ebrukntr hamile olduğum ay ilk doz sinovacı oldum. Haberim yoktu. İkinci ve üçüncü dozları da oldum. Şubatta doğuracağım bakalım
Ahsendsl Ebrukntr ben hamile olduğumu bilmeden ilkini oldum. Sonra hamile olduğumu öğrendim ve ikincisini de oldum 😊 Herhangi bir yan etkisi de olmadı. Sonra hamileyken 3. yü de oldum. Oğlum şu an 15 günlük çok şükür.
Sakine38 Ebrukntr tesekkur ederim bende bilmiyordum yaşadım şimdi de hamile kalmak için uğraşıyorum inşallah olurum bu ay ümitliyim
Ahsendsl Ebrukntr dış gebelik bambaşka bir şey ama. Aşı nasıl dış gebeliğe sebep olabilir ki? Doktorunuza sormalısınız. Onlar gelişmeleri yakından takip ediyor. Kongrelere katılıyorlar, makale okuyorlar vs.
Ebrukntr Ahsendsl teşekkür ederim bilginiz için zaten bir çok yerden okudum makalelerden falan araştırdım kanıtlanabılır herhangi birşey yokmuş deneylerde de yumurtalığa gitmesi ufak bir oranmış