EzelAliAkcam Uykusuzluktan bayılıyo ama gözlerini kapatip tam dalmyor, salla salla bi hal oldum yaa. Disten dolayi mi anlayamiyorumda dogdugundan beri bi uykulu bebegim olmadi yavv :D canı sagolsun tabiki ama tukendiiiimmmm hala daha dalamadi
Mircan EzelAliAkcam kaç aylık bilmiyorum ama bence çok az ağrı kesici verin beden agriyinca insanın uykusu gelsede uyuyamiyor Allah yardımcınız olsun
ozgeefem EzelAliAkcam canım çay bardağının çeyreğine zeytin yağı dök karanfili 3 4 tane karanfili havanda döv biraz parçala sonra o zeytinyağının işine dök 3 4 tane de çörek otu at içine biraz dolaba koy soğusun soğuk soğuk parmağınla bebeğinin diş çıkardığı damağına sür inan hem rahatlatıyo hemde dişinin çıkmasını hızlandırıyo bir dene derim doktorumuz vermişti bana bu tarifi ne zaman diş çıkaracağını anlasam yaparım bir nebze olsun rahatlatır huysuzlandığında yatmadan önce falan sürerim
EzelAliAkcam Mircan kalpol kullaniyoruz ama kesmiyor ağrısını tetagil siparis ettim yarin gelir buyuk ihtimalle. Insallah o iyi gelirde uyur
Melikeeeecansuu EzelAliAkcam hıcbıseye yaramıyor almayın bence gerı ıade edın. Tadına baktım hanı diş agrısı için uyusturucu gbı yada soguk bırseymı dıye bıldıgın tatlı bı şey faydası yok
Tugce_gokalp30 EzelAliAkcam tetagil aldm bnde 4 saatte bir tane veriliyor huysuz olduğunda veriyorm yarım saatte etkisini gösteriyo uyutamadm bnde hemen verdim yarım saat içinde uyudu 5 ay 20 günlük bnm oğlumda diş uyutmuyor bebeği
Birdunyabircennetannesi EzelAliAkcam Sonra da 7 de uyanmalı çocuğun diyorlar uyumadan nasıl uyanılır 😂
EzelAliAkcam Birdunyabircennetannesi valla oyle uyandirmayida denedim ağladı butun gun daha kotu gecti
Gizemkuru 8 buçuk aylık bebeğim normalde saatleri bellidir ama iki gecedir sürekli ağlayarak uyanıyor ama gözleri kapalı tekrardan uyumak istiyor biraz araştırınca bebekler dolunaydan çok etkilenirlermiş ve yılın son dolunayı olduğunu araştırmalarım sonucu öğrendim 3 4 günlük bir süreymiş inşallah kısa zamanda geçer belki sizinde öyledir