merkurkedisiii Evet arkadaşlar zararlı biliyorum ve linç yemek için yazmadım fakat 2,5 aylık bebeğim emziriyorım bırakamıyorum sigarayı sütten geçer mi ? hamileyken elimden geldiği kadar bırakmayı denedim fakat başaramadım. Emzirirken kullanan var mı 😔
Kahvegerek merkurkedisiii tiryakisi olduğum halde hamile olduğumu öğrenince bıraktım o ortama bile girmedim. Doğdu emzirmeyi bırakınca tekrar başladım. Bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum destek almak şart
Ogullarinaasikanne merkurkedisiii canim bu tamamen kafanla alakali 1 haftadir icmiyorum inan cok rahatim maddi manevi. Evet mutlaka zarari vardir yedigimiz soğan gaz yaparken mesela sigara birakin sute geçmeyi kokunun bile cok zarari oldugunu okumustum. Linclenecek birsey yok cok iyi anliyorum ama kafanda bitirirsen tamamdir 3-4 gün zorluyor inan sonra aklina gelmeyecek bile. Denemelisin
minikcivcivinannesi merkurkedisiii hamileliğim de bıraktım doğurdum tekrar başladım 🤦🏽♀️ günde 4-5 tane içiyorum genelde uyuttuktan sonra içiyorum aradan 2 saat falan geçiyor. bırakıcam insallah yine
Deletedmom626372 Deletedmom896 🤣 şuraya girdiğim de sen ve bir kaç kişinin yorumlarına denk gelmek için çabalıyorum resmen 😀😀 tepkilerin muazzam yaa 😆😆
Deletedmom896 merkurkedisiii Kuzum içmesen iyi ama içiyorsan da emzirme aralığına dikkat et bol su iç zararı ise sütün kalitesini bozuyor
merkurkedisiii Kahvegerek her içtiğimde şuan vicdan azabı çekiyorum İnan ki kilolu bi bebeğim var sütüm yarıyor mama falan kullanmıyoruz ama ona zarar verdiğim düşüncesi beni çok yıpratıyor 😔
Kahvegerek merkurkedisiii evet zarar veriyorsunuz çünkü ister istemez içerlenmeniz çok normal sigara bırakma hattını arasanız eşiniz de içiyorsa sizin yanınızda içmese bilmiyorum çok zor bişey bırakmak. Ama bırakan da var tabi dediğim gibi desteksiz zor
merkurkedisiii Ogullarinaasikanne Gurbetteyim bide Adana’dan kalktık İstanbul’a gelin geldik aile yok arkadaş yok haliyle daha çok sarıyorum inşallah çabalayacağım tekrardan :)
Ogullarinaasikanne merkurkedisiii bende gurbetteyim guzelim o zaman daha cok aklina geliyor en cokta yemek sonrasi. Ama gececek bana inan. Cokta zam geldi her yonden sıkıntı inşallah basarirsin
merkurkedisiii minikcivcivinannesi bende o aralıga dikkat etmeye çalışıyorum hamileyken günde bir tane içiyordum şimdi 7-8 tane içiyorum günde 😔
Mervexxx merkurkedisiii Benim bebeğimde 2bucuk aylık bende içiyorum hamileyken hiç içmedim ama şimdi tekrar başladım maalesef. İçince hemen dişlerimi fırçalıyorum elimi yüzümü yıkıyorum dalinimi sıkıyorum sonra çocuğun yanına geliyorum. Günde en fazla 3-4 tane içiyorum
Ayssss1 merkurkedisiii 3 aylık olana kadar günde en faza 5 tane içiyordum engel olamıyorum kendime oda en hafifi sırf kendimi tatmin etmek için 3. Ayda meme reddi oldu normal içmeye devam ettim sadece balkona çıkarken önlük gibi kıyafetim var onu giyiyorum sigaramı içiyorum kıyafetini çıkartıp balkona asıyorum orda kalıyor elimi yüzümü yıkıyorum
merkurkedisiii Ayssss1 umarım meme reddi vs oluşmaz ben biran önce bırakmalıyım en azından emzirme dönemim bitene kadar 🙏🏼👍🏼