edacomerttt 1 yaşındaki oğlum geceleri uykusunda ağlayarak uyanıyor neden olabilir? Ne yapmam gerekir?
BAE edacomerttt atak dönemi olablir canım benimkide çığlık çığlığa uyanıyordu ben biraz dua dinleterek uyutmaya başladım sonraları baya rahatladı
Aysimam90 edacomerttt benim kızımda aynı oluyor kalkiyor ayetel kursi Felak nas kafirun ihlas fatiha bunları 7 defa oku bende eşimde okudu bir daha olmadı hamdolsun
buselidunya edacomerttt Kızım da 1 yaşında, bazı geceler ağlayarak uyanıyor, hatta uyandığında da oyun oynamak istiyor bir iki saat öyle geçiyor ben de henüz çözüm bulamadım sanırım 1 yaş sendromu 😮💨
BAE edacomerttt nazar duaları nebe suresi ve uyku rukyesi uyusada bunlar bitene kadar dinletip öyle kapatıyorum şükür huzurla uyuyor 🤲
edacomerttt BAE deneyeceğim inşallah bu sorun ortadan kalkar. Çünkü çok yoruluyorum bi tanede 2 aylık bebeğim var ikisiyle uğraşmak çok zor oluyor. Oğlum sese de alışkın değil bi türlü alıştıramadım çıt sesine uyanıyor
BAE edacomerttt olur olur nazar dualarının içinde 7 şer defa felak nas kafirun ayetelkrsi fatiha ihlas ve nazar suresi olanları açıp dinleyin allahın izniyle nasıl rahatlayacagını göreveksiniz ama ses sorun olucaksa bunları 7 şer defa sizde okuyup üfleyebilirsiniz
BAE edacomerttt Euzu bi kelimâtillâhi’t-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh buda çok etkili bi koruma duasıdır her türlü şeyden bunuda sabah akşam her çocuga okunması gerekir 😘