Zeliha27mira Zeynep9696 denemediğim şey kalmadı artmıyor çabuk terbiye oluyo göğüslerim bestlak 1 şişe bitirdm zerre fayda etmedi hergün 2-3 litre su sınırsız yeşillik bulgur pilavı et tavuk kuruyemiş tüketiyorum ama yok yani .
Saziyersin Zeynep9696 kuru dut sicak suyun içerisinde koyup bekletip içiyordum zaman zaman hala yaparım rezene komposto bulgur pilavı birde mısır kaynatıp yerdin bunlar bende sütümü baya artırmısti
ikircikli_kircicegim Zeynep9696 mutluluk tükettiğinde artar stres sıkıntı üzüntüde azalır. Seni mutlu eden şeyleri ye. Bol su iç.
Denizfdn Zeynep9696 bol su uyku ve yatmadan önce bir bardak pekmez şerbeti 3 bardak süt müthiş süt yapiyo tavsiye ediyorum şiddetle
zynpygz28 Zeliha27mira bende neler yaptım ama iki göğüsümden toplam 25-30 ml süt geliyo sağdıktan sonra 22 günlük bebeğim maalesef mama desteği veriyorum
Mehtapakgl Zeynep9696 yeşillik tahin helvası ve et bana çok iyi süt yapıyor. Oğlum 11 aylık ne zaman et yesem çok süt olduğunu hissediyorum
Zeynep9696 Mehtapakgl bende tahin helvasi tahin pekmez tüketince olduğunu hissediyorum bide stres yapmadığım da dinlediğimde
minikcivcivinannesi Zeynep9696 ben e bebekten vitamoms alıyorum onu ne zaman içsem göğüslerim şişiyor. baska bişey de böyle olduğunu farketmedim hiç
minikcivcivinannesi Zeynep9696 vitamoms diye meyve suyu gibi bir içecek yeşil turuncu ve koyu mor gibi renkleri var. ben mor olanı içiyorum diğerlerini hiç beğenmedim. tavsiye ederimm
Zeliha27mira zynpygz28 Keşke benm bebeğim de mama içse iki kez aldm içmedi günü geçti çöpe attm ek gıdaya geçtik ama biz onunla tamamlıyorum mecburen.
Zeynep9696 zynpygz28 neden sağıyorsunuz eğer bir sıkıntı yoksa emzirmenizi tavsiye ederim emin olun ki emince süt artacak bende ilklerde şağdım artmadı emzirirken daha iyi tabi bi sorun yaşamıyorsanız
Zeynep9696 eylusko_ inanıyorum bizzat annem yaşadı allah yardımcınız olsun mama almak çok zor bu zamanda