minikcivcivinannesi Bir kaç seferdir aldığım kaşarlarda değişik bir tat alıyorum. Bazen oluyor bazen olmuyor Tost yapıyoruz ve yerken çok değişik ve kötü bir tat geliyor ağzıma mazot gibi mi diyim nasıl diyim bilmiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı😣
Mom5457 minikcivcivinannesi been! İçim en son güzel çıktı muratbey olsun başka markalar olsun bazen daha uygun diye de aldım iğrençti kaşar aşığıyım ama midem bulanmıştı gazımsı tat vardı resmen
Leylaa_ minikcivcivinannesi Biz kaşarı o yüzden marketten almıyoruz bi sayfa var köyden geliyor aşırı lezzetli misss gibi kokuyor yedikçe yiyesin geliyor
nurelem minikcivcivinannesi ya ben son zamanlarda aldığım süt ve süt ürünlerinden acımsı değişik tatlar alıyorum, çocuğa yedirmeye korkar oldum artik
minikcivcivinannesi Mom5457 ay evet ya , ben de mi sorun var acaba diye düşünmeye başlamıştım. Sütaş da yaşadım özgüllü aldım onda bir sorun hiç yaşamadım diye ama bu sefer onda da geldi 😣
Mom5457 minikcivcivinannesi içim bozmamıştı en son ama bilemem daha uygun fiyatlı tost peyniri aldım en son. Çok batırdılar ya fiyat performans olarak 🤐🥺
nurelem minikcivcivinannesi bilmiyorum canim, süt zehir gibi çıktı, labne acımsı çıktı, yoğurt desen su gibi, kola bile evde patladı , artık bı tane çikolata bile alsam son kullanma tarihine bakar oldum
nurelem minikcivcivinannesi migrosta alışveriş yaptım ,kefirlere baktım çoğunun tarihi geçmişti, 6 tane yeni tarihli zor buldum sonra eve geldiğimde birinin kapağından emin olamadım sanki açılmış gibiydi direk çöpe attım, migrosta bile böyle çıkınca bir de i günden sonra aldığım sise şeylerin kapağını da kontrol eder oldum
minikcivcivinannesi nurelem bende öyleyim hrrseyin tarihine vs herseyime bakmak gerekiyor. bu kaşarın da tarihi geçmemiş ama neden böyle anlamıyorum