Narin Burada biri demişti bebeğin ishal denebilmesi için günde 5 kez ishal kıvamında yapması gerekiyor diye.Cuma günü 2 kez yapmıştı sonra durdu dün geceden beri 3 kez baya cıvık şekilde ishal oldu yavrum.Ne zaman doktora götürmeliyim sahiden 5 mi olması gerekiyor? 1 buçuk aylık bu arada. Neden oldu ki yaa😔😔😔
YazCilegi Narin bebeginiz normal zamanlarda nasıl kaka yapıyor ki? Benim kızım 3bucuk aylık bildim bileli sıvı yapıyor kakasını. Mamayı cok yediği zaman katılasıyor bazen. Ben normal diye biliyorum
deletedmom01 Narin Canım sarı ve sıvıysa zaten normal bu şekilde kaka yapması ishal bambaşka bir şey halsiz bırakabilir bebekleri öyle bir şey yoksa endişelenme
MiracAlpinveUmutunAnnesi Narin benim oğlum günde 6 defa yaptı ishal şeklinde hemen acile götürdük doktor günde 10 u gecmicek demişti kurması da varsa o zaman sıkıntiliymis
Narin YazCilegi Çok katıda değil orta halli diyelim yani asla böyle sıvı değildi.Hem mama hem anne sütü alıyor. Hemen götürmeli miyim doktora bilmiyorum fikir edinmeden😔
Narin deletedmom01 Her akşam 7 den 1 e kadar asla uyumayan bebeğim dün akşam bol bol uyudu:( annem sakin ol hergünü birbirine tutmaz diyor ama işte ishal korkutuyor insanı
Mrvshn Narin eğer yemesinde bi azalma yoksa bi sıkıntı yok demişti bana doktorum. Çünkü bebeklerin kakaları biraz cıvık sarı olur diye biliyorum. Yemesini kontrol et canım eğer iyi yiyip doymuyoda getirirsin doktora.
Narin Ipekk Koyu sarı gibi çook hafif yeşile dönük sanki.Ateşine bakmadım olsa vücut ısısından hissederdim diye.Ama yinede bakayım tabi
Aselikra Canim benimde kizim gecenlerde ishal oldu tüm gün uyku halindeydi ve gece gündüz inledi. Ertesi gun doktora goturdum ben emmesi nasil dedi azalma yoksa tamam dedi. Atesini kontrol et ve agri kesicisini kullan dedi 2 güne gecti benim baska bir ilax vermemisti