Tugba4161 Bebeğim 4.5 aylık 2.ayına girdiğinden beri parmağını emiyor emziği bir türlü veremiyorum parmak emmesini basım geri kesebilirim
fatma_erva Tugba4161 Bence bu durum normal parmaklarıyla elleriyle oyun oynamak isteyebilir benim bebegimde 6 aylık fırsat bulunca eller direk ağza gidiyor 😊
CatBoy Tugba4161 Baş parmak mi tümü mü? Oğlum 3 yaşına girecek o dönemde başladı baş parmak emmeye üstüne düşme bırakır dediler hala emiyor baş parmağını uykuya geçerken
Eylul_007 Tugba4161 bu dönemlerde çok normalmiş. Ellerinin farkına varıyorlarmış. Ve dünyaya geldiğinden beri ilk öğrendiği bişey olduğu için onlara güven veriyormuş
Baybymucize Tugba4161 emzik vererek parmağını fazla emmez kızım aynıydı şuan emmiyor emziğini alıp kendisi ağzına atar
Aysecela CatBoy benim ikizlerim de öyle 13 aylığız uykuya dalarken ve acıktıklarında baş parmaklarını etmiyorlar umarım zamanla bırakırlar
Minik-koala Benim kızım da 16 aylık oldu hala uykuya geçerken baş parmağını emiyor nasıl bırakır hiç bi fikrim yok farklı farklı emzikler denedim hiç birini kabul etmedi bıraktırabilen var mı ya?
Busraaslan Tugba4161 devamlı mı emiyor benim bebeğim de 3 aylık emiyor bazen parmağını doktoruna sorduğumda normal olduğunu bu aylarda beklenen birşey olduğunu söyledi bir sorun teşkil etmiyor dedi
Mmeelliikkeee Tugba4161 baş parmak mııı anlam orta okul zamanlarında bile emiyordu daha küçükken bide bezi vardı elinde .. öyleyse biraz zor olur uyku arkadaşı falan edinseniz tam alışmadan
twofruits Umis bence en kısa sürede ya uyku arkadaşı ya da emzik verin parmak boylarında fark olabiliyor görümcem okul yaşına kadar emmiş baş parmağını öğretmeni bıraktırmış parmağının biri baya farkedilir şekilde uzun diğerinden
Rabia0619 Ayni Tugba4161 benim kızımda yaklaşık 2 aydır parmaklarını emiyor 2 3 parmağını birden emmeye çalışıyor elinin tamamı girse tamamını emecek emzirirkende memeyi ağzından çıkartıp parmaklarını emmeye çalışıyor inşallah biran önce bırakırlar 🙏
Tugba4161 Genel de uykuya düşerken ve acıktığı anda daha çok emmeye başlaıyor ve emziği bir türlü veremiyorum