Defnem20 Kızlar kızım 22 aylık bugün ilk kez gri kaka yaptı sizce neden başına gelen var.mi internette safra vs diyor endişe ettim
[silindi] Defnem20 acil gitmeniz lazım doktora gidemiyorsaniz ambulans çağırın safra kesesi olabilir ihmale gelmez sabahi da beklemez
Alpimim Defnem20 Sabah buraya yazın giderseniz merak ettim benm de oğlumda aynı sorun vardı safra bütünlüğü bozulmuştu
Zuzuuu Defnem20 30 dakika geçmeden kakayı tahlille verin gri kakada sabahı beklememiş mantıksız gri kaka iyi değildir sonucu burayada yazın umarım şekerlendir
Defnem20 Zuzuuu akşam yaptı genel hal hatketinde bir sorun olmayınca acillikbir seyyok diye düşünmüştüm ama gideceğim sabah kızım uyanır uyanmaz
Lilos Defnem20 canım oglumda oldu, normalde de karaciger enzimleri yüksek çıkıyordu. Cocuk gastroenteroloji bölümüne gittik. Tahliller röntgen vs bakıldı. Tek seferde sorun olmayacağını yediği bir şeyi sindiremediginde olabileceğini söyledi.
Defnem20 Lilos bir kez yaptı şuan bir daha ki kakası gri olursa gideyim diye düşündüm ama iyice panik yaptım
Lilos Defnem20 olmaz inşallah bizim ki gibi önemsizdir umarım. Benim oğlumda akşam yapmıştı sabaha kadar bekledik sabah gittik doktora. Gitmeden önce de normal yapmıştı zaten
Alpimim Defnem20 ikinciyi bekleyin oda anormalse gidin muhtemelen safra sorunu olur ama inşallah olmaz
mavilimor Defnem20 sabahı beklemeyin zehirlenme falan yaşayabilirsiniz. Kendiniz bile kımıldamayın direk ambulans çağırın eve direk. Gri kaka normal bir durum değil acil durum demek.