Btl008 Merhaba bilgili annişler bebeğim sünnet oldu ama doktorumuz hiç krem falan vermedi önereceğiniz kullandık dediğiniz krem var mı acaba böyle çok tedirgin oluyorum
Bebikooo Btl008 biz 3 aylık yaptırdık sadece kantaron yağı kullandık 2 günde iyileşti, 7 günde tamamen geçti
Mgun20 Btl008 ilk iki gün dezenfekte edicek bir sıvı verdi sprey yani onu kullandık 3. Gün kantarona başladık kantaron gerçekten harika bişey hemen iyileştirdi
Mrv_Kml_Ygz Btl008 altermed panthenol forte aloevera nemlendirici süt biz bunu kullandık pipiye mayonez sıkar gibi sıkıyorduk
Btl008 Bebikooo teşekkür ederim peki antibiyotik falan verdi mi acaba bizr verdi bebeğim küçük biraz saçma geldi bana
Bebikooo Btl008 hayır hiç bi ilaç vermedi sadece kantaron verdi. Baya iyi bi doktora gitmiştim zaten ilaca gerek kalmadı hiç. 2 gün sonrasında ılık suya oturtmaya başladım bunu 7. Güne kadar yaptım. Sonrasından tamamen geçti. Bence doktorunuz ne önerdiyse onu yapın her doktor farklı öneriyor o yüzden sadece doğal olduğu için kantaron kullabilirsiniz
Mrv_Kml_Ygz Btl008 bence kantaron yağı nı doktora sormadan kullanma yetişkinlerin kullandığı bir şey sonuçta
Mgun20 Btl008 canım benimkinin üzerinde sarı kantaron yağı yazıyor kırmızı olurmu bilmiyorum böyle beyaz küçük bezler satılıyor ya pansuman için onlardan almıştık biz kantaronu döküyorsun o küçük beze tam pipisine gelecek şekilde kapatıyorsun ben kapatmadan önce pipisine yavaş tampon yapar gibi uyguladım sonra onu kapatıp üstünden bezini bağlıyordum yani doktor bu şekilde söylemişti
agacsizkoala Btl008 ilk üç gün anestol ve fucidin kremi kullandık, buzdolabı poşetini ikiye kestik iki kremi karıştırıp sürdük ve oğlumun pipisinin üstüne kapattık, hem acısız hemde çok hızlı iyileşti , bize doktor böyle söyledi bizde böyle yaptık
Asilahmet Btl008 11 aylıkken sünnet oldu oğlumbir sarı krem verdi sadece dikişlerde 1 hafta sonra kendiliğinden düştü ama tavsiyem bezini sürekli değiştir kaka yaptığında pipisine kakanın gelmemesine dikkat et yara yeni olduğu için mikrop kapmaması lazım ve bezini değiştireceğin zaman yavaş yavaş aç yaradı beze yapışma ihtimali yüksek bana söylediler ben unuttum söylediklerini hızlı açtım yara beze yapışmıştı çekince kanadı ama bişey olmadı çok şükür
Nurgul37 Bize vazelin anestezol ve bacoderm diye bi krem verdi üçünü karıştık pipiye denk gelecek şekilde beze sürüyordum gerçekten çok fayda ediyordu anestezol uyuşturduğu için ağrısını pek hissetmiyordu sanırım etkisi geçince ağlıyordu çünkü
Nurgul37 Btl008 ama doktorunuz vermediyse kullanmayın bence çünkü etrafımızdakileer bize zeyiitinyağı sürün demişti beze yapılmasın çabuk iyileşir vs bizde öyle yaptık ama yanlış bi uygulamaymış geç iyileşti maalesef siz doktorunuzun dediğini yapın bi bildiği vardır mutlaka
josefsmom Btl008 anestol ve furacin diye bir krem var ikisini vermişti karıştırıp sürdüm ama bana en büyük faydayı karton bardak sağladı 2 ay 10 günlüktü yaptırdık bir haftaya nerdeyse tamamen düzeldi
Caydanlik Btl008 İki oglumdada antibiyotik agri kesici ve antibiyotikli krem vermişti doktor. Biri furacin verdi diğeri terramicyn