elalya2412 Kuzular bebeğim 6 aylık lcw kodu var şimdiden yaza ayakkabı almayı düşünüyorum bi de ayakları üşümesin diye dışarıda giymesi için bi bot. Sizce kaç numara almalıyım bebekleriniz kaç numara giyiyor 😍
elalya2412 Reyna Şu an altı aylık bir yaş sonrası için bakıyorum ben indirimdeyken almak istedim ona da zam gelmeden🤣
UraSsmom elalya2412 Bebeğin kız mı erkek mi cnm. Tablolar oluyor ayak ölçüsüne göre numara. 1 yaşındayken benim oğlum 22 giyiyodu 19 aylık 23 ayakkabısı 24 botu şuan.
Girlpower elalya2412 ayak numarası bebekten bebeğe çok değişkenlik gösteriyor ya kızım 11 aylık ama 17 giyiyor😊
elalya2412 Reyna canım benim kızımın ayağı şuan 10 cm ya 6 aylık yaz için kaç numara almalıyım sence çok büyüyor mu ki ayak
NilsMomm elalya2412 vicco ilk adım ayakkabısı aldım ev içi kullandık hep 22 falandı bir de spor ayakkabısı varyine viccodan 20 numara 🤷🏻♀️ 17 ayligiz
S_x_w elalya2412 acele etmeseniz daha iyi olur aslında 😊 ayak numarası çok değişken oluyor..oğlum 1 yaşında 25 giyiyordu ilk kızım 24 şimdi 1 yaşındaki bebeğim ise 21-22 giyiyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Nasıl bir büyüme olacağını kestirmek pek mümkün değil bana sorarsanız