Emineturkmen Kızlar bozanin süt arttırmada çok faydalı olduğunu bı yakinimdan duyup denedim gerçekten mucize gibi sütü az olan anneler mutlaka deneyin faydasını kesinlikle göreceksiniz en fazla bı saat içerisinde göğüsler doluyo hatta bende aktı bile ben faydasını gördüm inşallah süt arttırma arayışında olan annelere faydasi dokunur
Eysar Emineturkmen rezene ve anosondan daha etkili bir şey görmedim birer kaşık karışık demeyip içiyorum günde üç kez
Feyzosunannesi Emineturkmen banada ilk doğum yaptığım zaman sütüm artsın diye dondurma yemiştim o çok fayda etmişti belki birinin işine yarar..
omersbegumi Kızlar bende ayva ve peşinden bol su aşırı işe yarıyor deneyin belki sizde de aynı etki olur inşallah. Dereotu ve tahin helvası da süt yapıyor
Gulsen4224 Yulaf ezmesi ,tahin, yeşillik özellikle dere otu (maydonoz azaltma yapabiliyor)ceviz badem fındık sütü yağlı olmasına sebeb yerseniz 😊 Ve bol su 🌺
Nikolinka Rezenenin genotoksik olduğu kanıtlandı araştırın isterseniz. Artık kesinlikle tavsiye edilmiyor.
Nazlinazli37 Emineturkmen ben boza aldım da nasıl tüketmem gerekiyor bilemedim :) sıcak mı soğuk mu ?
Emineturkmen Nazlinazli37 Evet tadı kötu ama bebislerimiz için değer faydasını sizde gormussunuzdur inşallah 😊
Nazlinazli37 Emineturkmen henüz birşey anlamadım:) yarın tekrar içeceğim bakalım inşallah fayda eder :)
ikiprensannesi_gul Emineturkmen hayatımda hiç içmedim hatta nerde satıldığı hakkında bile bir fikrim yok banada çok önerdiler ama denemek hiç nasip olmadı