Evamm001 Kızlar ben 3 ay 24 günlük bebeğim yeni oldum , çok sinirliydim kendi kendimi yiyordum resmen bugün biraz olunca rahatladım emzirirken bir değişiklik oluyor mu
sarmaliklahana Evamm001 40 ım cıktı 6 gün sonra oldum. Bebeğim 3 ay 5 günlük. 40 ı dan sonra 2 sefer oldum. Bu ayın sonunda kısmetse 3. Olacak 🤭
Oflu_u Kk41 Evamm001 benim 40 gün boyunca kanamam durmadı sonra normal adet gördüm zaten şuan düzenli görüyorum :) emzirmemde bir sıkıntı olmadı
UcuBulunamayanBant Evamm001 2bucuk aylıkken oldum ilk 2hafta önce falan bı değişiklik olmadı sadece ben çok kotu oldum🤦 fazlasıyla kanama ve ağrı oldu.
Dilayyy UcuBulunamayanBant Evamm001 bizde bugün tam 7 aylık olduk hala olmadım ara ara lekelenmem oldu ama
Zeynep2035 Busragokceberra ya ben 40 gun boyunca da olmadım 3 aylik bebeğim hala olmadım bendemi sıkıntı var.
MerAyaz Deletedmom6262 benim bebişim 6 ay 22 günlük hala olmadımmmm, normalde cok düzenli sekmeden olurdum. Emziren annelerde 1 yıla kadar normalmiş doktora gittim her şey normaldi😊
Fatmanurnrt Deletedmom6262 benimde kızım 2 ay 22 günlük olmadım daha merak ediyorum ne zaman olcam diye olmadığımız zaman korkuyorum olduğumuz zaman de sinirleniyoruz 😄
Ozlemege Deletedmom6262 benim bebeğim de bugün 2 aylık oldu ben de daha adet olmadım normal mi acaba bu durum bilginiz var mı
curly_mom Evamm001 oğlum 8 aylıkken ilk adeti oldum ben de.. Sütün tadı değişiyomuş hormonlara bağlı olarak ama biz çok etkilenmedik..