Normalde oglum aksam 9da uyur sabah 9bucukta kalkar dı. Gece 3 4 kere emmeye kalkardı. 5gun once gece 11de kalktı sabah 7bucuha kadar uyumadı ve sürekli agladı. Bırgun sonrada 2bucukta kalktı sabah 6bucukta uyudu. Bı sonrakı gun rahat uyudu. Dunde gece 3de kalktı 5de uyudu Sımdıde yatırıyorum kalkıyor ben yatıyorum kalkıyor. Aglamıyorda doktora goturdum agladıgı gun bırseyı yok dedı özele götürdüm tahlıl felan yaptı ultrasyon dan baktı bırseyı yok temız dedı. Cocuqun nıye agladıgını anlayamadım acıkcası dişimi diyorum bılmıyorum. Bu 1hafta oncekı resım suan bıraz daha kabarmıs. https://imgyukle.com/i/kdQ4Vn Süreklı uyanmasının sebebı nedır sızce altı temız karnı tok gazıda yok. Acaba nazarmı dıyorum. 5gun once mısafır geldı oglum yerde cok hareketlıydı. Yatarken kalktı kendı oturdu kadın ayy nasıl suna bak cok hareketlı bızımkı emeklemedı bıle bu cok ıyı felan dedı. Kadın gıttıqı gunden berı oglumda bu olaylar oldu. Dua felanda okuyoruz. Nazara karsı ne yapmam gerek. 5gundur uykusuzum sabahlara kadar 24saat boyunca belkıde cok yorgunum eskı halıne dönmesı lazım hem kendı yorgun hem ben 😔😔7aylık bu arada