Beril123 3 Ay 10 günlük olduk hala tam olarak geçmedi dhaa uzun süren var mı ya ne kadar sürer bu şey
Edabarakk_ Beril123 benimde 2 ay 4 günlük bebeğim hala az varmış sütünden olabilir dedi doktor öbür ay yine bakıcam geçmezse tedavi olacak dedi 4.6 mı öyle bişey dedi seviyesini nasıl olcak bilmiyorum emziriyorum bol bol
Beril123 PelinByrktr TEn rengi değişiyor mu acaba ben bazen güneşe koyuyorum banyo yaptırıp bembeyaz görünüyor ama normalde esmer gibi
PelinByrktr Beril123 evet güneşte beyaz gibi oluyordu sonra içeri geliyoruz sarı gibi. Gerçekten geçtiğinde ama baya bembeyaz pamuk gibi oluyo anlamamak imkansız
Beril123 PelinByrktr bakalım bizim ki nasıl olacak eşimde bende çok beyaz tenliylz her gören sizden nasıl beyaz cocuk olmadı deyip duruyo
PelinByrktr Beril123 biz de öyleyiz ama esmer gibi değil ya kirli Bi renk oluyo resmen, geçince beyazlıyor direkt
Merve-34 Benimde uzun sürmüştü 3 buçuk 4 aya yakın sonra düzeldi sarılığı geçti yani benim kızım esmer zaten ama teni beyazladı o sarılık haline göre tabiki