meraklibiranne Kızlar bebeğim 7 aylık hala otururken düşüyor emeklemiyor doktora götürmem gerekiyor mu birde dişten anlayan bir önce ki postuma bakabilir mi
Gunesmay meraklibiranne bebeğim 7.ayda oturmya başladı. Hala tamamen oturamıyor. Devrildiği oluyor. Daha yeni emekleme pozisyonunu aldı yavaştan bugün başladı. 7 ay 27 günlük 😊 her bebeğin gelişimi farklı.
Metebeyler meraklibiranne benim bebeğimde 7 ay 13 günlük çok rahat oturamıyo devriliyo emeklemiyor ama yürüteciyle maraton koşabilir öyle ki güzel kullaniyo 😂 ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum bende emeklemeden yürümüşüm büyük ihtimal oğlumda öyle olacak . Her bebek farklıdır yinede içinizde bir şüphe varsa doktorunuza danışın tabi o daha iyi yönlendirir
Busragokceberra meraklibiranne Her bebek farklı zamanla gosterir kimisi 6 aylıkken yaparken kimisi 8 aylık yapar bu onda bir problem olduğu anlamına gelmez bir müddet daha gözlemleyin aksi bir durum gördüğünüzde ya da kontrolünüzde doktorunuza danışabilirsiniz 🤗
Mervederen Benim kızım da 6 ay 24 günlük oturuyor ama arada yıkılıyor ☺️Geri geri emeklemeye çalışıyor ama ileri gidemiyor bence her bebek emekleyecek diye bi kural yok 🤗