Serife00 7500 TL ye dyson satıcısı bulan bana link atsın adres versin bir şey yapsın dün baktığım süpürge şuan 9000 bin olmuş daha da zam gelecekmiş belli başlı sitelerde satışta değil dün almadığıma o kadar pişmanım Kİ 😢😢
Serife00 elalya2412 Allah yürü ya kulum dedi bende yürüyorum zıngır zıngır te oraya mı geldi ayak sesim 😂 bim ütüsü benim değil gelinimizin açtığım postu kastederek yorum yapsınsa 🤪
OncedenGurme Serife00 bende v10 animal var. Satıp model yükselteyim diyordum ama zamlanınca hayal oldu 🥲
Serife00 OncedenGurme aynı şekil telefonda ben öyle oldum İnan hangisine yetişeceğimi şaşırdım zamlanmadan alabilmek için kurutma makinası aldım kargodayken 1200 TL zam geldi ona sevindim derken dyson sarstı
Merve Serife00 ah ah 15 gün oluyor 7500 e aldık Dyson kendi mağazasından. Biz almadan 3-4 gün önce 6000di. Bugün baktığımda dyson da hala 7500 dü.
Duyulurum Serife00 BİM ütüsü postunuza baktım şimdi, bana da hediye gelmişti ve ben de hiç memnun değilim yani şöyle normal bir ütü gibi. kazanlı ütü gibi değil. kazanlı ütü de kullandım daha önce, onun yapılan ütü ile bunun arasında çok fark var