alynozkn Bebeğim 4.5 aylık sadece memede uyuyor o da iki saatte kavga ede ede.. memede uyut omuzuna al dalmasini bekle.. gece saat başı uyanıyor 🤦🏻♀️ o kadar dayanılmaz bir hal aldı ki daha gücüm yetmiyor eşim il dışında çalışıyor yanlız bakıyorum🤦🏻♀️ uyku eğitimi alan bebeğine verenler gerçekten umut var mı 🥺 profesyonel yardım almak üzereyim tek başıma gücüm yetmiyor artık 🤦🏻♀️
Adfgjkll alynozkn bence kesinlikle uyku eğitimi vermelisin , eğer yalnızsan bi profesyonelden yardım alman daha kolay olur
Dogakus0405 Asilinannesi1 bende almak istiyorum tek başıma beceremedim. Sğreciniz nasıl ilerledi anlatabilirmisiniz? Bebeğiniz kaç aylıktı?
Asilinannesi1 Dogakus0405 aldığımda 5 aylıktı. Şimdi 7 ay 21 günlük. Sabır işi biraz bence çünkü başlarda yoruyor oldukça. Benim aldığım eğitimde yatır kaldir yoktu. Bebeğim 5 aya kadar beşikte sallanarak ve kundakli uyuyordu. Önce kundağı bıraktık sonra sallanmayi. Ben de tek başima asla cesaret edemedim. O yüzden yardım aldım
Fulyadoga1 Asilinannesi1 ben 2-3 gündür pış pış pat pat yöntemini deniyorum uyuyo ancak kısa sürede uyanıyor gecede böyle . Geri uykuya döndürmek için ne yapıyordunuz
Eski9 Asilinannesi1 benim bebeğim sallanmiyor yanıma yatiriyorum yatağımda başını okşuyorum yüzünü okşuyorum uyuyor bazen kendi kendine de uyuyor uyku arkadaşıyla oynayıp uykuya dalıyor ama kısacık uyuyor gündüz yani daha uzun uyuması gerekmez mi biraz daha aklı erdiğinde bende eğitim vermeyi düşünüyorum çünkü gündüz artık bu durum beni çok yormaya basladi 6 ay olacak
Dogakus0405 Asilinannesi1 biz de 7 aylığız memede uyuyoruz. Ama gittikçe zorlaşıyor meme uyku bağlantısını kesmem lazım çünkü geceleri ne onda mide ne bende meme kalıyor. O yüzden bende eğitim alıcam. GöZüm korkuyor ama ikimizin iyiliği için göZümü kararttım 🙈😅
Asilinannesi1 Fulyadoga1 eğitim aldığım zamanlar eğer uyuması gereken süreden önce uyaniyosa odasında verdiğin destek her neyse o şekilde 40 dakika boyunca geri uyutmak için uğraşıyodum. 40 dk oldu ve hala uyumadiysa ozaman odadan çıkarıyordum.
Bilgemayse Eski9 Kafasına dokunuyorsanız o da destekli uyku oluyormuş. Bebeğin anneyi görmesi destek değil ama eline,yüzüne, kafasına dokunmak destekli uyku oluyor ondan kısa uyuyup uyanıyor olablir 🤷🏻♀️bizim de kısa uyuyor çünkü reflüsü var😭
Eski9 Bilgemayse ühühü 😢 öyle miymis ya şimdi çok küçük diye kıyamıyorum anlamıyor bilmiyor ama şöyle totise can gelsin zaten ayağa kalktı mı dönmeye başladı mı yatağımda yatıramam mecbur yatağında uyuyacak o zaman bakacağız bisiler artık 🙈
Bilgemayse Eski9 Evet ama iyi adımlarla başlamışsınız piş piş pat pat gibi 👍🏻 büyüdükçe devam edersiniz daha kolay olur inşallah 🥰
Eski9 Bilgemayse Bende öyle düşünüyorum park yatağa geçince bu sorunu halletmek istiyorum çünkü çok zor oluyor bakalım az daha sabır
Asilinannesi1 Dogakus0405 bencede karartin🤭 ve inanın hiç korkulacak bişi yok. Sadece başlarda uyumayı bilmedikleri için saatlerce başında bekliyosunuz süre uzun oluyo ama gittikçe kısalıyor 🤗
Asilinannesi1 Dogakus0405 İlk gün 1 saat 10 dk sürdü 🤦 git gide süre kısaldı tabi. Ben baldan anneden aldım