Bulutunannesi Kizlar gunaydin. Momy bliss gaz damlasi kullanan var mi internette en uygun 160 tlye satiliyo degermi sizce sancilari azalttimi
MTkutay Bulutunannesi canım bio kullanıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim çok p ahaliymis senin dedigin
ikos58 Bulutunannesi canım ben sana gecen gun demıstım ya good nıght. Aslında yola burdan cıkmıstım post actım fakan mommys bılls ıcın. Almanyada akrabalarm var onlara sordurdum sadece amerıkada oldugunu soylemısler bulamadım fakat oradakı eczacı etken maddesı melısa ve rezene onları kaynatıp ıcırsın demıs. Denedım cok ıse yaramadı sonra doktorumuzla paylastım oda melısa bazlı oldugu ıcın bunu onermıstı. Fıyatıda 40₺ gıbı bısey.
EmrEGEbru Bulutunannesi Biz kullanıyoruz canım Gece için olanını aldık. Sitelerde 180den aşağıya görmemiştim ben Amerikadan 11 dolara aldırdık Gazı atmasna yardımcı oluyor. Geceleri verdiğimiz için en az 4 saat rahat uyuyor
Mermaid Bulutunannesi canim okadar para veririm diyorsan windi gaspasser var amazondan onu getirt ben kizima kullaniyorum butun gazini aliyor poposuna zeytin yagina daldirip sokuyorsun o butun gazi cikariyor hatta kakasinida yaptiriyor,gaz damlasi olarakda little remedies gripe water var en dogal gaz damlasi oda cok iyi geliyor,bebegim cok aglarsa gaspasser normal gaz ikinmalarinda gripe water damlasi veriyorum.
Bulutunannesi ikos58 ikos senin kalbin nasil guzel ya ❤ goodnighti yoktu eczanede getircekms demekki ayni icerik fark olmaz
ikos58 Bulutunannesi evet canım ellerınde pek olmuyor bızde bır gun once soyluyoruz depodan getırıyorlar ❤️
muskulpesent Benim oğlumda aşırı gazlı bir çocuk gazını cikartsa bile uykuya gecemiyor. Sabsimplex kullanıyorum bende daha rahat gaz çıkartıyor tamamen gecmesede. 2 ayligiz suan