Tiredmother Kızlar internetten aldığınız uygun bi site var mı pazartesi eczaneden kızıma 110 TL aldığım mamayı aynı eczaneden bu akşam 180 tl aldık inanılır gibi değil ya artık 900 gram mama 6 gün anca gidiyor..
Nesli06 Tiredmother eczaneler markete göre daha pahalı olur kampanyaları takip edebilirsiniz. Ben gecen gafta hepsi buradadan 800 gramı 70 TL ye aldım
elfzhr Getir’den alıyorum kampanyalarla 20/30 lira indirimler oluyor🙂 diğer her yerde artmış malesef 😕
elfzhr Tiredmother hadi yaa üzüldüm belki hava şartlarından dolayıdır açılır inşaallahh 🤲🏻 Ara ara bakın en hesaplı o şekilde oluyor
Tiredmother elfzhr hızlı marketlerin hepsine baktım bölgemde depomuz geçici süre hizmet vermiyor diyo ama aslında bulunduğum yerde yağmur kar yok hava koşulları kötü desem sadece yemek siparişi alıyor
Tiredmother Nesli06 teşekkür ederim o uygulamayıda indiriyorum hemen bulunduğum yerde markette de aynı bi eczaneden uyguna alıyordum oda artmış bu akşam 70 TL nasıl artar 6 günde anlam veremiyorum bu gidişata