bebekileyasam Mama sandalyesi alıcam çok kararsızım alanlar ne aldı kimler ne düşünüyor neden onu düşünüyor yardıım ediinnnnn.. kiwi koala düşünüyordum favorimdeydi indirime girer diye düşünüyordum bugün bir baktım ki 1000 küsür olmuş vazgeçmek zorunda kaldım
Hayalizlerim bebekileyasam herşeyin fiyatı uçtu canım indirimli bişey bulmak çok zor artık 1 ay önce benim aldığım 600 dü fiyatı şimdi 900 olmuş joie mimzy snacker mama sandalyesi çok memnunum bugün e bebekte joie ürünlerinde indirim vardı keşke baksaydınız internette kalmamış ama belki mağazada bulunurdu
cocomelon33 bebekileyasam kiwi koala diyecektim bende iki ay önce 550 ye aldım şuan 1600 e çıkmış 😳😳indirimli 1000 .Dün bugünden ucuz yarın bugünden pahalı resmen alacağın bir şey varsa bir gün bile beklenmez oldu
lanadelmiyav bebekileyasam baby care kullanıyor oğlum çok çok memnunuz. Annemlere ikea antilop aldım oraya gidince lazım olur diye, pratik evet ama ergonomik değil. Baby care tavsiye ederim.
Tubade bebekileyasam joei mimzy kullanıyordum sonra ikea antilop aldım daha rahat ve kolay temizleniyor