Metebeyler Alygkc annem bende de yürütec kullanmış 9 ay bitmiş yürümüşüm üstelik emeklemeden oğlumda 7 ay 14 günlük oldu emeklemiyor ama yürüteciyle maraton bile koşabilir o derece deli kullaniyo annemde senin gibi emeklemeden yürüyecek diyor sürekli bakalım görecez ilerleyen zamanlarda anasına çekecek mi 🙈
Lilos Alygkc yurutec kullandık kullanıyoruz hala 10 aylikken adımlamaya başladı şuan 11 aylık dengesi arada bozuluyor ama az kaldı sanırım yaşında çözecek bu işi 😅
Alygkc Ecrinbzkrt yaa ne güzel erken yürümüş sayılır geç yürümesine sebep olur diyorlar ben koyuyorum mecburen yoksa yemek dahi yapamam
Ecrinbzkrt Alygkc sadece parmak uclarına basıyordu ama yurumeye adam akıllı baslayınca bıraktı ay valla hetkrz ayrı telden bırsey soyluyor allahtan cevremde hıc ole konusan olmadı olsada sallamazdım sulalemdekı butun cocuklar yurutecle gezdı cok sukur hıc bırseylerı yok
mmek_2014 6 aylıkken koydum yürütece. 7 aylıkken koltuk kenarlarından tutunup yürümeye başladı 9 aylıkken de bagımsız yürüdü
ElmarNarmin 10 gün sonra 14aylık olacak oğlum. Yürüteç kullanmadım. Hala yürümüyor. Pişman değilim kullanmadığım için.6,5 ayından emekliyor