bebetom08 11 günlük prematüre bebeğim var ilk zamanlar sütüm gelmiyordu hemşirelerin söylemiyle mamaya(aptamil) başladık şimdi gelmeye başladı ama zoraki veriyorum almıyor biberona alıştı emse bile mamasız uyumaz var mı çözüm yolları 😔 üzülüyorum bu duruma
birmelekannesiiio bebetom08 göğüs kalkanı kullan belki emer sütün geri gitmesin her defasında emzirmeye çalış sonra mama ver, birde aptamil çok gaz yapıyor ileriki haftalarda farkedersen değiştir şimdi anlamazsın bende aptamille başladım SMAya geçtim
Ilk_mucizem60 bebetom08 aynısı banada olmuştu 2 gün sürdü 2.gün tekrar memeyi tutmuştu her seferinde emzirmeye çalışın
bebetom08 Göğüs kalkanıda aldım çekiyo ama biberon gibi akmadığı için sevmedi 😔 her mamadan önce cebelleşiyoruz emzirmek için çok çabalıyorum.. aptamil prematüre 2.kutuya geçtik bitince değişmeyi düşünüyorum evet evet çok gaz yapıyor
bebetom08 Sütümün fazla gelmesi için ne yapmalıyım peki annelerr..hümana çayı kullanıyorum hurma yiyorum komposto ve hatta yulaflı yoğurt
Ilk_mucizem60 bebetom08 valla bende herseyi denedim ama gece daha cok sütüm oluyo bol su ve uyku süt arttırıyo heralde