Seda__nrr Mldasel bim bezinden herkes çok memnun.Ben de slepyy kullanıyordum sızdırma ve fiyattan dolayı baby me ye geçtim ebebek bezi oda çok güzel ve ebebek bim bezi aynı üretimmiş
Turuncukafa15- Mldasel ikisini de beğendim ☺️ Memnun kaldık . Hangisi indirimli olursa onu alıyorum bu aralar 😑🤭
birmelekannesiiio Mldasel 101in bezini aldım geçirdi piremium kullanıyorum çok pahalandı bende BİM’in bezini denicem ins geçirmez
Sarew birmelekannesiiio kaç aylık bebeğiniz acaba bende bez değişmeyi düşünüyorum ama pişik olur mu diye tereddütteyim.
Cgdmltr93 Mldasel kızım 4 ayından beri bim bezi kullanıyordu. Gerçekten memnundum. Bi kere bile sızdırma yapmadı. Evet kalın ama güzeldi. Ama son 1 aydır şok’un bezini kullanıyorum ondan daha çok memnun kaldım. İsterseniz bi deneyin. Hem daha ince.
Kaderlmc Mldasel a 101 bezini kullandık bize de alerji yaptı sleepy a 101 bezini de toplu alamıyoruz diye babyturcoya geçtik memnunuz zaten fiyat olarak aralarında fark yok a 101 dekine de zam gelmiş ama a 101 bezi de sızma pişik falan yapmadı biz de
Irmakprensesinannesi Mldasel sleepy ve ya prima kullaniyrm onun dışında başka bez kullanamiyrm ne yzkki hassas cildi kızımın bence sleepy deneyebilirsin
TheLatte Mldasel her bez her bebeğe yaramiyo malesef . Oğluma doğduğundan beri sleepy kullanıyorum çok memnunum ama bimin bezi ve molfix pisik yaptı .