honeyybee_ 3 ay 6 gunluk bebegim var oglen saat 2den beri uyumuyor gozleri bile kısılmadı bir bebegin bu kadar uykusuz kalmasi normal mi ya ne piş piş ne pat pat fayda yok bakip bakip sırıtıyor gece zaten saat başi kalkiyoruz hergun dahada zorlaşiyor bu işler
Gunesimkaan honeyybee_ merhaba benim bebeğimde 1 aylık bende son 4 gündür böyleyim bazen delirecek gibi oluyorum gerçekten çok ağlıyor gözleri kıp kırmızı oluyor anlıyorum ama yok bende memede emdikten sonra biraz uyur gibi oluyor aranıyor emzik veriyorum ama göğüsümde açık oluyor kokusunu alarak uyusun diye azıcıkta piş pişliyorum uyuyor benim bebeğimde küçük olmasına ragmen iyi uyuyan bir bebekti maşallahı vardı ama ben bu yolu buldum bir deneyin isterseniz uyuyor böyle benim bebeğim
1Boncukanne honeyybee_ aynısını yaşıyoruz hiç uyutamadm uykusu var ama huzursuz atak haftasına girdiler ondan büyük ihtimal
Erenaycn honeyybee_ benim bebeğim de 3 ay 20 günlük 3 aydan beri böyle uyumuyor çok huzursuz ani ağlamaları var sanırım 3. Ayın getirdiği birsey geçer umarım sabırlı olalım 🥰
1Boncukanne honeyybee_ programa göre üç gün sonra bitiyor ama etkileri devam eder mi bilmm meme reddi bile bu 3. Ayda yaşanabiliyormus sabırla geçmesini bekleyecez inşallah
Mevacik Ayda uyku regresyonu olduğu için eskisi gibi uyumuyor artık hanımlar. Benim kızım da neredeyse 7 aylık olacak, 4. Ayından itibaren gece saat başı ayaktayız. Bir de dediğiniz gibi uyurken de direniyor artık. İnşallah düzene girer , dişleri biraz hafifleyince uyku eğitimine geçmeyi düşünüyorum inşallah
honeyybee_ Mevacik 3 aydir ayni demekki he bende 3 5 gune gecer diyordum beklentilerimi minimuma indireyim ben 😀
Eski9 honeyybee_ valla demekki bebeği uyuyan anneler nadir bunu anlıyorum artık biz şanssız kesimdeyiz malesef canları sağolsun napalim geçer bugunler benim evlatlar da uykuya düşman 😁
honeyybee_ Eski9 valla ya o.nadir kisimdan olamadik esimde bende uykuyu cok severiz kime cekmis bu cocuk bilmem ki
ikizminikler honeyybee_ normalde saat 7-8 uyurlar ama elli kere kalkıyorlar düzeliyor bi kaç gün sonra bozuluyo şuan uyandı mesela deli gibi uykusu var beşiğine aldığımda kıvranıp ağlıyo
Guner honeyybee_ benimki 14 aylık hala bi gece düzgün uyumuşluğu yoktur herkes bişey söyledi durdu hepsini denedim ama nafile arkadaşım. Uyumayan cocuk uyumuyor sizin belki atak dönemidir benimki hiç bi zaman uyumadı Allah kolaylık verdin
Erenaycn Guner uyku saatinde hakiki zeytin yağı ile masaj yapınca çok rahat uyuyor biraz ısıtın ılık olsun yağ tüm vücuduna zaten vücudu yağı hemen emiyor hiç yapışkan olmuyor gece boyu rahat uyur bir deneyin isterseniz