Minikprensssssssss Kızlar baya rahatsızım önerileriniz varmı çok üşütmüşüm öyle böyle değil evde neler yapabilirim
Tugcee12 Minikprensssssssss Sabah akşam yatacağım yani sabahtan bu yana Adaçayı içtim pastil iyi gelir dediler ondan da aldim ama halen ayniyim
Domino Minikprensssssssss Bende aynıyım perişan oldum bide hamileyim ishal de olmuşum af edersin. ne yapcam bilmiyorum 2 çocuk elime bakiyor 🤦♀️ ıhlamur içtim limon yedim su içiyorum.😩😕
Minikprensssssssss 2oglananasi kovid değil canım aşırı derecede baş ağrısıda var vucut kırgın çok halsizim
Kbramutlu Minikprensssssssss benzer belirtilerle test yaptırdım pozitif çıktı. Şahsen yanlış olduğunu düşünüyordum sonradan ailemizde başkalarında da oldu hepsi pozitif. Belirtiler artık grip gibi, gene bir test yaptırın derim.
Tazeana Sarımsak önerebilirim size soğuk algınlığı enfeksiyonlarında çok etkili. 3 diş sarımsağı küçük küçük kesin ve yutun. Birde ılık su da ballı limonlu su da iyi. Bende iki önce üşüttüm bunları yaptım birde terleyip uyudum gece uyandım hiçbir şeyim yok
Wolverine Minikprensssssssss bol sarımsaklı limonlu gerdan çorbası yap iç Elma kabuğu ,zencefil, nane, çörek otu, bir çubuk tarçın ve limon dilimi kaynat oh mis iç lıkır lıkır şifa olsun