Nowwar Arkadaşlar mama fiyatları uçmuş ya alamayacak duruma geleceğiz var mı aptamil de uygun fiyatlı olan site ?haberi olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim
Adiyokkitabin Nowwar canim bilmiyorum ama hepsiburada ve trenyoldan filtrele kismindan fiyat araligini ayarlayarak bakabilirsin.
25moonlight2021 Nowwar cimriden bakıp alabilirsiniz. Yada anlaşmalı eczaneler baya uygun fiyata veriyor
Mys01-01 Nowwar dün e bebek gittim mama reyonuna bakayım dedım fiyatlar degısıyordu direk sitesinden bakayım dedım mağaza pahalandırmış hepsi ucmus
kaymakliekmekkadayifi Mys01-01 ayy yine mi degismis 1 hafta once sma almistim 10 lira zamlanmisti umarim tekrar degismemistir
Youngmom7 Nowwar migrosta sma indirimde kullanırsanız eğer . Getire de bir göz atın bnce ve ebebekte tekli Bebelac 60 iken ikili paket tek kutuda 100 TL cnm
kaymakliekmekkadayifi Youngmom7 1 ve 3 numarasi indirimde diye gordum ben. Bende sma kullaniyorumda 2 bunara kullaniyorum 2 no pahali her yerde ya
Tugce_hckrkmz37 Nowwar aptamil kaç no acaba 3 ve 4 no migrosta kampanyada hep 227 tl ikili 800+350 gr sadce 800 gram 217 tl
alinaannee Nowwar en çok zoruma giden bebek bezi ve süte yapılan zam 💆♀️ Ne olacak böyle hiç bilmiyorım
Aleyna_nur19 Nowwar bende hipp kulanıyorum 1 numara 350 gr 92 TL haftalık 800 gr içiyor rahat rahat cok pahalandı 🙄
Hayat16 Nowwar cimei ya da akakceden aratabilirsin. 6 ayı geçtiyse yoğurt, yulaflı mamaları kendin hazırlayabilirsin.
Nowwar Hayat16 doğduğundan beri iştahsız bir bebek iştahlı bebeklere gıpta ile bakıyorum mamayı da kesersem iyice sağlıksız olacak