Ikra-5561 Az önce altını değiştim ve kakasında kahverengi parçalar vardı ne anlama geliyor.Netten baktım süt alerjisi diyor ama kızım sadece anne sütü alıyor
Minikyavrum755 Ikra-5561 Kan ilacı veriyor musunuz belki o yapmıstır süt alerjisi bizde var. Bebeğin süt proteinine tepkisi demek. Ama oda sadece bununla tanı konulmaz. Mukuslu,kanlı kakA gürültülü kaka aşırı gaz vücutta döküntü egzama vs vsr mı
Ikra-5561 Minikyavrum755 kan ilacına yeni başladık 1 hafta olacak işte.benimde aklıma ilk o geldi.gazı hep vardı zaten.birkaç gündür ki ishal şeklinde kakası oluyor gürültülü dediğiniz gibi deride döküntü yok.egzama mı bilmiyorum bir kızarıklık var idrar kısmında pişik olsa geçerdi.ilk anneliğim deneyim 0
Ikra-5561 Alpbeybi vegaferon diye bir ilaç sağlık ocağından verdiler ptesi salı başladım.yarın soracağım doktoruna
Alpbeybi Ikra-5561 onu kullanmayın derim büyük ihtimalle o yapmıştır, yan etkisi çok. Bestiron, Microfer, Sidefer bu üçü çok iyi aklınızda bulunsun
Ace09 Ikra-5561 merhabalar çok zaman geçmiş ama bizde de aynı sorun var ? Düzeldi mi ? Demir ilacından mıymıs?
Ikra-5561 Ace09 süt alerjisi vardı.5 aydan 1.5 yaşına kadar diyet yaptık biraz zor bir süreçti ama atlattık.