_11pnr_13thr Kizlar yari kirkli bebegim var devamli emiyor. sizler kac saatte bir emziriyorsunuz bebislerinizi. Emince fazlaligini cikartiyor kusuyor. sonra rahatliyor. uykuya daliyor. sizde durumlar nasil.Tecrubeli anneler donus yaparsa sevinirim.
Merveensarelisa _11pnr_13thr 39 günlüğüz saatlerce emiyor valla hiç bırakmak istemiyor gazını çıkarıyorum kusuyor sonra tekrar emmek istiyor tekrar emziriyorum bu sefer kaka yapıyor değiştiriyorum tekrar emmek istiyor memede uyuyor besigine koyunca uyanıyor gene emmek istiyor emzik almiyor
Wanderlust _11pnr_13thr Ilk 3 ay her istediginde emzirilmeli fazlasini cikarsin hic dert degil eger puskurtme seklinde kusmuyorsa sorun yok kussun demisti doktorum. Ilk 4 ay hizli kilo alir sonra yavaslar o yuzden mumkun oldukca sik sik emzirin ruhsal gelisimi acisindan da ilk 3 ay bol temas cok onemli ☺️
_11pnr_13thr Merveensarelisa Bendede durum ayni valla. Emsinler iyi olsunlarda emsinler. Anne sutu gibisi yok.
_11pnr_13thr Wanderlust Benim bebekte bazen devamli emmek istiyor. bazen saatli emiyor. Her istediginde veriyorum. ayni durumdayiz yani.