GoktugTkn Kızlar prima kullanıyorum memnunum ama yok çok pahali alamicaz artik sızdırmaz 12 saat durur dediniz bebek bezi öneriniz var mı memnun kaldınız
Ldy GoktugTkn ben kızımda hep prima care kullandım sonra büyüdü sleep aldım almaz olaydım . Çok kötü bence çocuğun poposu çok ıslandı çok sık değiştirmek gerekiyor torba gibi oluyordu vaZgeçtim onda 5 tane prima da 1 tene kullanıyorsun
Aliveannesiiii GoktugTkn primadan sleepy naturale geçtim çok memnunum pişik vs yapmadı. Ve gece asla bez değiştirmiyorum zaten çok memnunum sızma vs karşılaşmadım hiç. Sadece 4+kullanıyorum bir kere 5numara aldım erken davranmışım çok büyük oldu oğluma o zaman sızma yaşamıştım 4+ ya geri döndüm sorun kalmadı🙏🏻
Fatmaaa22 GoktugTkn bende ilk zamanlar prima premium care kullanıyordum pişik yaptı molfix aldım pişik yaptı, sleepy aldım o biraz sızdırdı her zaman değil, simdi bebem natural kullanıyorum iyice çok fazla yaparsa öyle çıkıyor dışına
Mircet GoktugTkn molfix kullanıyoruz şimdilik bir sıkıntı yok sleepy çok sızdırdı sofia Migrosun bezi pişik yapti
Aliveannesiiii Ldy çok şaşırıyorum böyle okuyunca acaba bebekten bebeğe değişiyor mu ya ben o kadar memnunum ki
Deletedmom5284 Ldy evet bende aynısını yaşadım kızım çok idrar yapıyor sırılsıklam oluyordu lanet bi bez
Tugce TheBossMom 😅 benimkinde de sleepy natural pişik yapıyor ya. Yarım saatte pancar gibi oluyor çocuk. Ama bio natural, aktif bebek ve premium care yapmıyor
birmelekannesiiio GoktugTkn aynı sorun bende de var piremium kullanıyorum o kadar memnunum ki çok pahalandı ne alıcam bilmiyorum
GoktugTkn birmelekannesiiio çok bez denedim hepsi pişik yaptı kabardı hep prima çok iyi ama pahalı kakadan kaka alıyorum yani gece 13 saat duruyor banamisin demiyor bez o yönden karlı baktınmi da insanin içi gidiyor bu fiyat
Egelim GoktugTkn Ben de prima fiyatları çok arttı diye bugün Migros’un kendi ürünü olan minies siparişi verdim, henüz gelmedi yarın deneyeceğim, memnun kalırsam yazarım tekrar buraya. Bir ara sleepy deneyeyim dedim ama berbat bir bez, hiç memnun kalmadım.
birmelekannesiiio GoktugTkn tabi canım bide ben 5 numara kullanıyorum içinde 25 tane var 1 hafta bile gitmiyo