Deletedmom27337 Haberlerde gördüm şimdi. İçimin yağları eridi…..3 aylık kız bebeğini döverek öldüren adam cezaevinde ranzasına asılı halde bulunmuş. İçeridekilerin adaleti
Deletedmom99886 Deletedmom27337 Kız değil erkek bebek ve bebek ölmedi şükürler olsun yaşıyor iki gündür bebek öldü diye görüyorum yanlış bilgilendirmeyelim yaşıyor
Deletedmom27337 Deletedmom99886 kız bebek öldü bu.. linkte yaş yazıyor ama 3 aylık bebek https://www.ntv.com.tr/turkiye/3-yasindaki-kizini-doverek-olduren-baba-cezaevinde-olu-bulundu,kXUgrXWZLUSIn656La3BVg
Deletedmom99886 Reyna Gerçekten mi🥺biz de tv yok internetten baktığım kadarıyla yavrumu döverek öldürmüş mü müsvedde, ateşin bol olsun..amin.
Deletedmom27337 Deletedmom99886 o birkaç gün üst üste 3 aylık bebek dövüldü haber yapılmıştı. Hangisi hangisiydi karıştırıyoruz çok normal. Ama malesef Elif bebek hayatını kaybetmişti
Reyna Deletedmom99886 aynen öyle döverek öldürmüş çocuğu ya daha 3 aylık inanamıyorum. şükürler olsun hak ettiğini buldu rabbim sorsun
Deletedmom99886 Deletedmom27337 Vallahi bakar mısınız dövülen bebekler karışıyor resmen, nasıl bir devir.. Koğuşta onun ekine vermişlerdir çarşafı, hadi bizi uğraştırma demişlerdir, oh olsun, ateşi bol olsun, cehenneme bile kabul edilmezsin inşallah
Deletedmom27337 Deletedmom99886 valla nasıl yaptılarsa iyi yapmışlar helal olsun diyorum. Darısı Kadına, bebeğe el kaldıran , taciz eden bütün suçluların başına inşallah