kgnms Avmde bile arabasında durmuyor kucağımdan inmedi 6 aylık herşeye ama herşeye ağlanır mı benim çocuğum düzelir mi?
Bilgemayse kgnms Benim kızım uykuyu almadıysa dünyayı zehir ediyor bana 🤦🏻♀️uykusu mu vardı acaba ondan mı öyle yapıyor
Adaababy kgnms benim kizim da misafiri ev gezmelerinde cildirirdi ama acik havada avm de gezmeyi severdi hepsi bir degisik😂
Tazeanneg kgnms eğer aynı avm de olsaydık benimki de aglardi 🤦♀️ 5 aylık araba da asla durmuyor kucağımda bütün şehri gezer ama nasıl çocuk bunlar anlamıyorum ki
Metehan123 Benimki de evde surekli aglar kucak ister evi bana dar eder bi yere gidelim giki cikmaz sessiz sakin oturur goren de ben tahammulsuz bi cocuga sabredip bakamiyorum muamelesi yapar 😂
Bilgemayse Metehan123 Benim de öyle misafir gelsin ya da bir yere gidelim ayy ne akıllı çocuk gıkı çıkmadı derler üstüne bir de nazar olur 🧿ama evde durmaz. Beni görünce hep bir isteği var. Oyun bile oynamayı sevmiyor benimle 😭
Tazeanneg kgnms hani derler ya arabayı sever bebekler diye benim ki deliriyor 1 saatlik bi mesafeye gittik gecen hafta 3 defa mola verdik ağlama krizleri yüzünden
Danlacann kgnms İnan yalnız değilsin benimki de 7 aylık sayılır asla arabasında durmuyor kucağıma alana kadar ağlıyor kocamda yanımda yoksa hele sorma bir elimle araba sürüyorum bir elimle danayı taşımaya çalışıyorum 🥲
Danlacann kgnms hep basında bekleyeceksin oynatacaksın ilgileneceksin yanından kapı dışarı çıksam ağlıyor huyu suyu değişiyor giderek bu kadar değildi ya 🤦♀️ Uyku düzeni falan çok iyiydi şimdi gece yarısına kadar ne yapsam uyumuyor uykusundan da hep ağlayarak uyanıyor 🥺 ama bizim kabızlık ve diş konusu var ona bağlıyorum bu huzursuzluklarını
Badwolf Avm de ben bile ağlamak istiyorum ya çok normal aşırı ışıklar, havasızlık, gürültü. Hiç bebeğe uygun bir ortam değil. Zaten daha çok küçükmüş sizinki 🤗